Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Ракли

Пазарувай по цена

105.99 лв. 129.99 лв.

Пазарувай по магазин

Намерени 7 продукта

Домашното обзавеждане е начинание, с което никога не се приключва напълно. Винаги има какво още да се направи, за да се подобри и да бъде по-уютно и модерно. Освен мебели и декорация може да се заложи и на допълващи основния замисъл, интериорни компоненти. 

Такива са раклите с горно отваряне, които са подходящи предимно за спалня, но могат да се използват и в други помещения – детски стаи, дневни и прочее. В раздела ще ги откриеш в много разновидности, сред които има и доста евтини решения. Виж предложенията в категорията и поръчай на ниски цени.

За къде са подходящи раклите с горно отваряне

В онлайн магазин Бриколаж ще попаднеш на интересна селекция от тази разновидност мебели. Те са винаги от полза, тъй като осигуряват допълнително пространство за завивки, дрехи и други лични вещи, които искаш да побереш на удобно за теб място.

Раклите с горно отваряне са подходящи също така и за детска стая, тъй като в тях могат да бъдат съхранявани играчки и дори ученически принадлежности. Влизат в употреба и за тераси, където също държим доста вещи. Тапицираните ракли имат стабилна конструкция от чам, а някои модели с горно отваряне са и сгъваеми – още една допълнителна причина да заложиш на тях, когато дойде време за интериорни промени и подобрения. 

На какво да наблегнеш при избор

Размишленията, свързани с покупката на мебел като табуретката с горно отваряне, могат да бъдат точно толкова задълбочени, колкото са и тези, свързани с избора на ново легло. Защото тапицираната табуретка не е продукт, на който се залага масово – доста хора дори го определят като декоративен елемент с незадължителен характер. Това обаче не означава, че не бива да подходиш отговорно към селекцията на ракла – факторите, като размери, дизайн, максимален капацитет и функционалност, са много важни и не бива да ги пренебрегваш. 

Защо да ги купиш от магазин Бриколаж

Заложи на нашия продуктов каталог с ракли с горно отваряне и се погрижи за домашния комфорт. Купи подходящия модел от Бриколаж, защото само при нас ще откриеш: 

  • атрактивни цени, които са неподвластни на времето – налични са 365 в годината и 24/7 от денонощието;
  • винаги супер разнообразие – при нас то е гарантирано и всеки може да се възползва от него;
  • обслужване, което е на топ ниво – за да е потребителското преживяване приятно, е важно да бъдеш обслужен любезно. Екипът на Бриколаж ще се погрижи да останеш доволен и в това отношение.

Все повече потребители залагат на раклите с горно отваряне, уверени в тяхната практичност и естетически принос за общия интериор. Избери ги и ти!