Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

МДФ и ПДЧ рафтове

Пазарувай по цена

9.09 лв. 32.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 34 продукта
  • 1(current)
  • 2

Освен за избора на нови мебели, е нужно да помислиш и за допълващи основното обзавеждане компоненти. Дървените рафтове са именно такива, които можеш да използваш по различни начини. Предназначени са за стена и няма никакви ограничения по отношение начина им на използване. В онлайн магазин Бриколаж ще ги откриеш евтини и с висока практичност, която отлично се допълва и с модерната визия на всеки един продукт, наличен на сайта. 

Какво е предназначението на дървените рафтове

Дървените рафтове се използват основно за подредбата на вещи върху тях. Идеални са за книги, за буркани, за декоративни фигурки и за много още други артикули, използвани в ежедневието. Те помагат за добрата организация на домакинството, но и за реализирането на един напълно завършен интериор, в който не липсва нищо. В категорията ще ги откриеш в различни размери и дизайни, както и на ниски цени, които всеки да може лесно да си позволи! 

За къде са подходящи 

Продукти като дървените рафтове са подходящи за магазини, за дома и за офиса. Те нямат конкретно приложение и е удачно са бъдат монтирани навсякъде, където има реална необходимост от тях. Освен като функционален интериорен елемент, могат да се използват и като вътрешна декорация с цел обогатяване на домашната обстановка.

Етажерките са вид мебелен компонент, който понякога се включва предварително в идейния проект, а друг път се добавят впоследствие. Можеш да поставиш на стената само един брой от тях или да заложиш на интересна композиция от няколко. Най-важното е да постигнеш желаната практичност и естетика, която със сигурност ще бъде повишена, ако в стаята присъстват полици с подходящия дизайн.

Защо да ги купиш от магазин Бриколаж

Важен критерий за избора на дървени рафтове е тяхната стабилност и качествени материали за изработка. Ние от Бриколаж ще ти предложим именно това – възможност да се сдобиеш с продукт с висока стойност, но и с модерен дизайн. Довери ни се, защото: 

  • нашият продуктов каталог е винаги разнообразен – тук ще откриеш не само дървени рафтове, но и много други решения за дома, които биха ти били от полза;
  • ние държим на качеството и не правим компромиси с него – към който и артикул на сайта да проявиш интерес, от Бриколаж гарантираме за неговата безупречна изработка; 
  • обработваме и изпращаме поръчките в кратки срокове – никой не обича да чака твърде дълго закупените стоки, затова разчитай на нашата експедитивност. 

Можеш да направиш поръчка на избрания дървен рафт, следвайки указанията в платформата. Възползвай се от атрактивните ни предложения и пазарувай с удоволствие!