Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Нощни шкафчета

Пазарувай по цена

65.99 лв. 475.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

Намерени 8 продукта

Няма спор, че именно спалнята е стаята, в която прекарваш значителна част от времето си у дома. Нейното важно предназначение е повод да инвестираме в красиво обзавеждане, което е добре да се състои от хубави мебели, стилен домашен текстил и ефектна декорация, която да подчертава елегантния интериор. Част от мебелировката са и нощните шкафчета, които в онлайн магазин Бриколаж ще откриеш в голямо разнообразие и на достъпни цени – всеки един продукт в раздела притежава модерна визия и нужната практичност, за да ти допадне.

Защо да имаш нощни шкафчета в спалнята

Те се интегрират добре в повечето спални, защото са с малки размери и пасват почти навсякъде. Поставят се до стената и в непосредствена близост до леглото, за да са винаги на една ръка разстояние – така ще имаш достъп до съхраняваните в тях лични вещи. Ето защо е препоръчително да не се лишаваш от този практичен интериорен компонент. Техните ползи са: 

  • прави спалното обзавеждането още по-функционално и красиво – освен легло и гардероб, в стаята за сън е добре да има и нощни шкафчета, които ще придадат завършен вид на обстановката; 
  • ако нощните шкафчета са с чекмеджета, ще можеш да съхраняваш в тях разнообразни по вид вещи – телефон, книга, козметика, лекарства и др. Те ще са на сантиметри разстояние през нощта и няма да се налага да ставаш от леглото, за да ги вземеш; 
  • запълват празните ниши – дори и да нямаме реална нужда от подобни мебели в спалнята, тяхното присъствие би било от полза, ако разполагаме със свободно място в стаята, което искаме да попълним; 
  • с помощта на нощните шкафчета можеш да постигнеш нестандартен интериор в стаята за сън. Тъй като има различни по вид модели, подобен финал е напълно възможен.

В раздела те очакват евтини шкафове от дърво, които са налични в красиви цветове и с необходимото качество. При избор на модел насочи вниманието си към критерии като дълбочина на компонента, височина (има ниски и високи), широчина и цвят. 

Какви видове предлагаме в раздела

Твоите желания са огледални – каквото искаш, това ще получиш, защото ние от магазин Бриколаж сме направили така, че всеки един наш клиент да получи потребителско удовлетворение. В раздела ще видиш нощни шкафчета в светли и тъмни нюанси, в комбинация от два цвята, с едно и две чекмеджета и др. 

Вземи предвид дизайна на леглото и гардероба, за да не се получи стилово разминаване. Погрижи се всеки един компонент да е съгласуван с останалите, за да е обстановката в стаята за сън и почивка великолепна!