Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Водобранни лайсни

Пазарувай по цена

0.42 лв. 36.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 68 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Създаването на кухненски интериор, идентичен с този, който винаги си искал, зависи главно от мебелите и монтираната техника. Пропускаш ли обаче нещо? За никого не е тайна, че дребните елементи, като водобранните лайсни, са също ключово условие за това да се сдобиеш с обзавеждане, към което да нямаш никакви забележки. В този раздел на онлайн магазин Бриколаж ще откриеш онези важни детайли, без които отличните резултати не са възможни. Предлагаме ги още и на ниски цени!

Какви продукти предлагаме в настоящия раздел

Кухненският плот е мястото, където подготвяш хранителните продукти, използвани за приготвянето на вкусни ястия за цялото семейство. Необходимо е да бъде не само решен в правилните цветове и да е износоустойчив, ами и да е снабден с необходимите уплътнения за кухни. По този начин той добива завършен вид и може да се използва по предназначение. 

В раздела ще откриеш водобранни лайсни в различни размери, които са лесни за монтаж и можеш да закупиш в различни размери. Налични са в множество разновидности, след които са външните и вътрешни ъгли, тапи за алуминиеви профили и др. Всеки един детайл е важен за правилното устройване и оформление на плота в кухнята, който използваш всекидневно.

За какво се използват 

Приложението на водобранните лайсни е много важно: 

  • те служат за уплътняване на пространствата между кухненския гръб и работната повърхност (плота); 
  • водобранните лайсни предпазват различни зони от стичане на вода и я връщат обратно в мивката – това ще предотврати подуването на повърхностите и тяхната амортизация; 
  • могат да се нарекат още и “свързващ компонент”, който пасва перфектно на всеки един вид облицовъчен материал.

При избора на водобранни лайсни е важно да се вземе под внимание размерът и цветът, за да се интегрира елементът добре към кухненското обзавеждане.

Защо да ни се довериш

При нас винаги има изгодни решения за водобранни лайсни, които не са за изпускане. Три са по-основните причини, заради които да ни избереш – богат асортимент от предложения, редовни отстъпки и перфектно обслужване. Наред с това гарантираме и качеството на всеки един наш артикул в раздела, а и в магазина като цяло.

Как да поръчаш онлайн 

За да поръчаш водобранни лайсни от сайта ни, е нужно да посочиш желания артикул, както и неговото количество. След като го добавиш към количката, идва ред да попълниш и данните за доставка в празните полета. И това е всичко, което се изисква от теб! Останалото остави на екипа от Бриколаж и очаквай доставка до няколко работни дни.