Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Текстилни гардероби

Пазарувай по цена

29.99 лв. 44.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по оферти

Пазарувай по магазин

Намерени 3 продукта

Алтернативни решения, като текстилните гардероби, са чудесен начин да добавиш още малко практичност в дома и всекидневието си. Освен евтини и с хубав външен вид, те са и много лесни за използване, което е и водещото им предимство. Подходящи са основно за дрехи, но могат да намерят приложение и при подредбата на много още други лични вещи, като например чанти, обувки и прочее.

Какво е предназначението на текстилните гардероби

В онлайн магазин Бриколаж ще намериш интересна селекция от сгъваеми текстилни гардероби, които са сглобят и са снабдени с цип. Предлагаме ги на много ниски цени, което ги прави подходящо решение за всеки, който търси еднокрилно решение като това. Дизайнът на този вид “мебели” е единичен, но отново точно толкова практичен, колкото се предполага, че трябва да бъде, че да можете да съхраняваш и намираш с лекота облеклата си.

За къде са подходящи

Текстилните гардероби имат широко приложение и са подходящи за всякакъв тип помещения, но най-вече за спални. Те са компактни и се вместват почти навсякъде, което ги прави идеални и за тесни пространства. Отлично се комбинират с всякакви други мебели, защото имат непретенциозен дизайн и изглеждат стилно.

Могат да се използват, както като временно решение и компромисен вариант, така и като мебел за постоянно ползване. Много подходящи са за детската стая, която е обект на системни промени – в него можеш да съхраняваш и играчки. Доста хора ги купуват за професионални цели и за тавански помещения, където се складират разни неща.

Какви са техните предимства

Мебели като текстилните гардероби притежават много качества, с които всеки потребител е добре да бъде наясно при покупка: 

  • единично решение, което е с максимална вместимост – този компонент е с привидно ограничен капацитет, но ще се изумиш колко много вещи може да побереш в него;
  • лекота – буквално можеш да вдигаш и местиш компонента, където и когато пожелаете. Това е сред множеството му предимства, в които ще се увериш; 
  • мобилност – в наши дни е много важно да имаш на разположение функционални решения, за да е всекидневието ти пълноценно. Текстилните гардероби са точно това, тъй като структурата и ниското му тегло позволяват да бъде пренасян по време на пътуване, смяна на адреса и прочее.

Освен всички функционални предимства, с които дрешниците от плат се свързват, те са още и красиви на външен вид. В раздела ще откриеш модели в един цвят и такива с картинки, за да е обстановката още по-атрактивна.