Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Покривки

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

0.97 лв. 43.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 118 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Ежедневието в 21 век се свързва с динамика, изобилие и възможности. Можеш да водиш интересен и пълноценен живот, както и да превърнеш своя дом в най-хубавото място в целия свят, където всяка една минута се чувстваш добре. От интериора и декорацията до практичните домашни потреби – цялото “снаряжение” от красиви и полезни артикули работят в посока твоето благоденствие, а още по-хубавото е, че можеш да си ги осигуриш на изгодни цени. 

Какво ще откриеш в настоящата категория

В тази категория ще видиш качествени мушами и покривки за маса. Предлагаме ги на линеен метър, така че да ги “адаптираш” към персоналните си нужди. Ще видиш едноцветни, многоцветни, бели, с флорален принт, с емотикони и много още други видове продукти за маса на линеен метър, които вярваме, че ще те заинтригуват и допаднат в много направления – дизайн, качество, състав и изработка.

Какви са предимствата на мушамите на линеен метър

Думата, която най-добре описва мушамите на линеен метър, е “функционалност”. Освен в голямо разнообразие от десени и шарки, те могат да бъдат закупени и в желаните от теб размери. Предлагаме ги на размери, което дава възможност да избереш според индивидуалните си нужди. Мушамите на линеен метър в раздела имат хидрофобно покритие, което не позволява на влагата да премине през тях. Почистват се много лесно, само с едно избърсване с влажна или суха кърпа, което е и основното им предимство.

Как да избереш нова покривка

Изборът на нова покривка на линеен метър е индивидуално решение за всеки един. Тя имат за цел да декорира и предпази масата от замърсявания, както и да направи семейните ритуали вечер още по-приятни. При избора на покривка вземи предвид не само нейния дизайн, но също така и параметри като материя и размери. Няма точно правило, но обикновено размерът на висящата част на покривката за правоъгълна или квадратна маса да е около 40 см, а за кръглите – около 30 см. Добре е да виси еднакво от всички страни, така има красив естетически завършек. 

Защо да поръчаш от онлайн магазин Бриколаж 

Винаги е добра идея да имаш поне една практична мушама в шкафа и няколко красиви покривки, които да сменяш според повода и дори настроението. Разделът предлага достатъчно възможности, така че разгледай наличните стоки и поръчай в няколко лесни стъпки. При нас ще откриеш: 

  • страхотно разнообразие от покривки и мушами на линеен метър – то е целогодишно и всеки може да се възползва от него 24/7; 
  • трайно ниски цени и специални намаления – обичаме да те изненадваме с атрактивни предложения и няма да спрем да го правим; 
  • отлично обслужване – от консултирането до изпълнението на поръчките, при нас нивото на обслужване е винаги високо. 

Покривките и мушамите са “must have” за всеки дом, тъй като без тях мебели като масата биха изглеждали като недовършени, а аранжировката за поредната семейна или празнична вечеря – скучна.