Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Пердета,завеси и дамаски на линеен метър

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

4.99 лв. 62.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 220 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Домът е отражение на твоя вътрешен свят и чудесно проектира нагласите и възгледите ти за неща като естетика, удобство, мода и т.н. Това прави избора на всеки един елемент в жилището отговорен и комплексен, а теб те поставя пред дилемата какво да купиш, така че да си доволен от резултатите. Има много начини да поставиш едно подобаващо интериорно начало, а след това и категоричен финал на изпълнените проекти. В този раздел ще откриеш някои от тях, а именно пердета, завеси и дамаски на поносими цени.

Какво те очаква в категорията 

Тази категория е една от многото в онлайн магазин Бриколаж, където има по нещо за всеки. Ще намериш решение дори и на най-екстравагантните и нестандартни казуси, свързани с обзавеждането и декорирането на жилището, в което компромисите с красотата не са добре дошли! 

За хол, за спалня и за кухня – продуктите в каталога не се изчерпват дотук, защото в нея те очакват различни видове предложения и за всяка една друга стая в твоя дом. Предлагаме завеси, пердета и воали на линеен метър, дантела, текстил и качествени дамаски, с които да се погрижиш за модерния вид на меката мебел. 

Как да избереш подходящите продукти 

По-голямата част от потребителите насочват вниманието си най-напред към евтините продукти с идеята да спестят пари. Какво обаче се пропуска? Да, важно е да купиш изгодно, защото така ще запазиш финансовия си баланс, но има и други критерии за избор на стоки като дамаските, пердетата и завесите (на ресни, плътни и др.). Ето кои са те: 

  1. Според целите – тъй като категорията комбинира артикули с различно приложение, е удачно да започнеш първо от това. Промените по интериора могат да бъдат свързани с обновяването на тапицерията или с декорирането на прозорците, които без пердета стоят някак самотно и незавършени. Ако пък целта е да “премениш” дивана и да го направиш като нов, избери дамаска с подходящ принт. Можеш да подходиш по същия начин и спрямо старите завеси – заменете ги с нови и се наслади на резултата.
  2. Според дизайна – и при трите вида продукта в раздела (пердетата, завесите и дамаските) се търси висока естетика, която ще направи много за дома. Обмисли цветовете и шарките, комбинирай ги правилно и се придържай към едно стилово направление.
  3. Според цената – има бюджетни решения за пердета, завеси и дамаски, но има и доста луксозни. Определи си предварително финансовата рамка и се води по нея, за да отсееш твърде скъпите за теб от поносимите предложения.

С онлайн магазин Бриколаж пазаруването е лесно и приятно – поръчай дамаска за меката мебел, завеси пердета за дома на промоция и нека съвършеният интериор не бъде за теб неосъществена цел!