Количка
(212)

Пердета,завеси и дамаски на линеен метър

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Домът е отражение на твоя вътрешен свят и чудесно проектира нагласите и възгледите ти за неща като естетика, удобство, мода и т.н. Това прави избора на всеки един елемент в жилището отговорен и комплексен, а теб те поставя пред дилемата какво да купиш, така че да си доволен от резултатите. Има много начини да поставиш едно подобаващо интериорно начало, а след това и категоричен финал на изпълнените проекти. В този раздел ще откриеш някои от тях, а именно пердета, завеси и дамаски на поносими цени.

пердета на метър

Какво те очаква в категорията

Тази категория е една от многото в онлайн магазин Бриколаж, където има по нещо за всеки. Ще намериш решение дори и на най-екстравагантните и нестандартни казуси, свързани с обзавеждането и декорирането на жилището, в което компромисите с красотата не са добре дошли!

За хол, за спалня и за кухня - продуктите в каталога не се изчерпват дотук, защото в нея те очакват различни видове предложения и за всяка една друга стая в твоя дом. Предлагаме завеси, пердета и воали на линеен метър, дантела, текстил и качествени дамаски, с които да се погрижиш за модерния вид на меката мебел.

Как да избереш подходящите продукти

По-голямата част от потребителите насочват вниманието си най-напред към евтините продукти с идеята да спестят пари. Какво обаче се пропуска? Да, важно е да купиш изгодно, защото така ще запазиш финансовия си баланс, но има и други критерии за избор на стоки като дамаските, пердетата и завесите (на ресни, плътни и др.). Ето кои са те:

  1. Според целите - тъй като категорията комбинира артикули с различно приложение, е удачно да започнеш първо от това. Промените по интериора могат да бъдат свързани с обновяването на тапицерията или с декорирането на прозорците, които без пердета стоят някак самотно и незавършени. Ако пък целта е да 'премениш'; дивана и да го направиш като нов, избери дамаска с подходящ принт. Можеш да подходиш по същия начин и спрямо старите завеси - заменете ги с нови и се наслади на резултата.
  2. Според дизайна - и при трите вида продукта в раздела (пердетата, завесите и дамаските) се търси висока естетика, която ще направи много за дома. Обмисли цветовете и шарките, комбинирай ги правилно и се придържай към едно стилово направление.
  3. Според цената - има бюджетни решения за пердета, завеси и дамаски, но има и доста луксозни. Определи си предварително финансовата рамка и се води по нея, за да отсееш твърде скъпите за теб от поносимите предложения.

С онлайн магазин Бриколаж пазаруването е лесно и приятно - поръчай дамаска за меката мебел, завеси пердета за дома на промоция и нека съвършеният интериор не бъде за теб неосъществена цел!


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0