Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

Готови завеси

Пазарувай по цена

6 лв. 51.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 79 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Изборът на завеси за дома може и да е труден, ако не знаеш какво точно търсиш. Разнообразието е голямо, предложенията са от хубави по-хубави, но решението в крайна сметка е само едно! От онлайн магазин Бриколаж предлагаме в този раздел текстилни покрития за прозорци, които са достъпни на изгодни цени и в различни размери. Някои от тях са непрозрачни и затъмняващи, а други имат едва доловимо присъствие, но все пак красиво. 

Защо е важно да имаш красиви завеси у дома

Тук ще видиш богата селекция от готови модели за стая в класически и винтидж стил. Ще ти направят впечатление ниските цени, като освен евтини, предложенията в секцията са също така и модерни. Ако искаш да следваш актуалните тенденции, но наред с това и да повишиш комфорта в жилището си, именно продуктите в категорията са начинът да го постигнеш. Не се лишавай от този декоративен елемент, защото неговото присъствие ще ти бъде от полза в много направления:

  • постигане на уюта и интимна обстановка в помещението – приглушената светлина е важно условие за това да се отдадеш на почивка; 
  • друг плюс на готовите завеси е, че с тях обзавеждането ще изглежда много по-завършено и стилно – дори само това е достатъчна причина да ги купиш;
  • придаване на идентичност и тематичност на всяка стая в жилището – точно затова предлагаме различни видове готови завеси. Някои от тях са плътни и подходящи за спалня, други ефирни и в нежни цветове, които се вписват в детската, а трети са със средна плътност и са идеални за кухни и всекидневни;
  • разчупване на обстановката – ако си решил трапезарията да бъде основно в пастелни цветове, би било добра идея да вмъкнеш ярък акцент за по-голяма динамика. Използвай завесите като изразно средство за създаване на дизайнерска жилищна обстановка. 

Готовите завеси са допълващ елемент към архитектурни елементи като прозорците, които не бива да оставяш “пусти” и незавършени. За да не стоят като голи, е препоръчително да поставиш хубави покрития с подходяща плътност, като те могат да се комбинират и с щори.

Какво е важно при избор

Най-важното е да вземеш под внимание вида на помещението и обзавеждането в него. След това обмисли материята на готовите покривала, техния десен и стиловите линии, които следват. И цената е ключов критерий, тъй като е важно да се придържаш към определената бюджетна рамка.

В магазин Бриколаж ще откриеш готови завеси с различна плътност и размери – плътни, полупрозрачни, прозрачни, с ширина и дължина от 140/260 см, 150/270 см, 140/250 см, 140/270 и др.