Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Аксесоари за завеси

Пазарувай по цена

0.59 лв. 16.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 63 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Заговори ли се за жилищен интериор, се повдигат десетки въпроси. Сред тях е и темата за избора на аксесоари, които да бъдат добавени към мебелите и домашния текстил, така че присъствието му да е още по-забележително. Тук става дума за всички онези декоративни елементи, които макар и с деликатното си присъствие, буквално преобразяват обстановката. Продуктите за завеси в категорията са стилен начин да подчертаеш тяхната красота и да направиш вида им още по-елегантен и модерен. 

Какви аксесоари за завеси ще видиш в раздела 

Ако цениш високо красивите интериорни решения и държиш на това да ги намираш навсякъде около себе си, този раздел е твоята възможност да осъществиш всичките си идеи, свързани с подобряването на жилищната обстановка. Аксесоарите за пердета в раздела са компонент, който основателно може да се причисли към категорията “декорация”, защото имат точно такова предназначение – декоративно. 

От онлайн магазин Бриколаж предлагаме голямо разнообразие от стоящи държачи за завеси и перделъци:

  • кукички в бароков и класически стил – този малък акцент може да бъде финалният щрих към всеки един интериорен замисъл. С него ще насочиш вниманието към любимите си пердета, без присъствието им да се натрапва; 
  • клипсове в златно и в бяло – този вид аксесоари за завеси имат деликатни размери, но визията им е достатъчно атрактивна, за да се забелязва от всеки и по всяко време; 
  • щипки – практичен и красив компонент, с който създаването на прекрасен завършек на пердето ще е като детска игра. Поставя се и се маха много лесно;
  • шноли – имат магнитно затваряне и по никакъв начин не могат да повредят завесите. Изработени са от неръждаема стомана и изглеждат изключително стилно. 

Всеки един артикул притежава модерна и изискана визия, необходима за постигането на резултати, достойни за възхищение. На който и вид аксесоари да спреш вниманието си, той може да бъде твой срещу ниски цени и с нужното качество. 

Какъв е техният принос за интериора

Истината е, че трябва непрекъснато да се инвестира в жилищния интериор, за да носи визуално удоволствие и да намира допирни точки със съвременните тенденции при обзавеждането. Освен мебели и техника е нужно да не пренебрегваш “дребния шрифт” и ефектните акценти, каквито са аксесоарите за завеси. 

С помощта на аксесоари за завеси, като декоративните кукички и шноли, пердетата в твоя дом ще добият едно съвсем различно усещане – много по-класно и естетически издържано, отколкото досега. Затова смело включи този елемент в концепцията за изграждането на уникална жилищна обстановка и се приготви за великолепни резултати, каквито от Бриколаж сме 100% убедени, че търсиш!