Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

ГРАДИНСКИ ЧАДЪР HAVANA ГРАФИТ

99,99  лв.

Код Bricolage: 1024122
Онлайн Наличност: 12

Цената на продукта е под минималната лизингова сума от 150 лева.

Основни характеристики

Класически градински чадър с диметър 3 метра, който ще работи на терасата, в градината и в курорта. Голямата площ на времето ви позволява да засенчите по-голяма площ от зоната за релакс. Стоманената конструкция е здрава и има по-висока устойчивост на корозия, така че чадърът ще издържи по-дълго. Обшивката на сенника е полиестер, който е идеален за употреба на открито. Коляновият механизъм осигуряват комфорт при разгъване и сгъване на чадъра. Стабилността на конструкцията се поддържа благодарение на 6-те ребра в сенника. Чадърът е лесен за използване и ще бъде идеален за ежедневна употреба.

Чадърът е практичен и функционален. Използваните в конструкцията механизми за настройка позволяват тя да бъде настроена оптимално спрямо нуждите на потребителите. Голям сенник дава възможност за засенчване на по-голяма площ от зоната за почивка. Благодарение на използваните материали ще издържи по-дълго. Графитеният чадър се отличава с модерен дизайн, който се вписва идеално във всяка аранжировка на тераси и градини.

SAP EAN 5901738193352
Няма намерени характеристики за този продукт
Няма намерени документи за този продукт
За нас е важно твоето мнение. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.