Горива за отопление

Идеи и съвети

Лалето е бижу, открояващо се с яркия си цвят и позната форма, напомняща началото на пролетта. Щом земята започне да се пробужда от зимен сън, с очакване наблюдаваме как тези синьо-зелени листа започват да се подават да повърхността...
Кухните Винтидж се отличават с практичен и естетически издържан дизайн, съчетаващ в себе си вечно актуалния ретро стил, който носи необходимата доза вълшебство и романтика в забързаното съвременно ежедневие...
Създай съвършен кът за четене в дома си. Можеш да го разположиш и в по-скромно пространство, тъй като композицията му изисква сравнително малко място и по-интимна обстановка. Не е необходимо да изграждаш допълнителни вътрешни стени или да се ангажираш със сериозна ремонтна дейност...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Горива за отопление

Непосилно високите сметки за електричество през зимата ни карат да търсим алтернативни методи за отопление, които да понижат разходите за ток. Студените месеци ни принуждават да включваме уреди във всяка една стая у дома, което е доста нерентабилно във финансов план. Но какво да правим, когато навън е мразовито, а ние искаме да се насладим на комфортно и уютно жилище? Намират ли горивата за отопление добро приложение и какви видове са налични из търговската мрежа?

Какви видове продукти ще намериш в Mr-Bricolage.bg

Отоплението на електричество се конкурира сериозно с твърдите горива за зимния период, които онлайн на mr-bricolage.bg се продават на ниски цени. Купи изгодно от магазин Бриколаж:

  • Брикети;
  • Пелети;
  • Дърва за огрев;
  • Разпалки и специални препарати.

Подготви се за студените месеци от годината и заложи на икономичния начин за отопление. Твърдото гориво е в пъти по-евтино и икономично, а доказателство за това ще са ниските сметки за ток, които значително ще облекчат месечния бюджет. При нас ще откриеш още и отоплителни уреди на горива като камини, печки и др. Довери се на нашите иновативни решения и се наслади на пълноценния престой у дома.

Суровините за отопление все по-често навлизат в българските домакинства, защото са евтини и се грижат за природата. Избери ги и ти с Бриколаж и изгодните предложения.

Кои са по-икономични и екологични

Отоплението на дърва е най-разпространено, поради постигането на оптимална топлина. Но дървесината от този вид се съхранява трудно, а мръсотията, която тя поражда, изисква трудно и непрестанно почистване. Това е основната причина потребителите да предпочетат пелетите пред дървата, защото са значително по-евтино гориво за зимния сезон, което се използва лесно и не отделя вредни емисии. Те представляват пресовани стърготини и не замърсяват зоната около отоплителния уред.

Екобрикетите на свой ред се считат да горивото на бъдещето, което се грижи за околната среда, струва малко и се използва ефективно за отопление на големи и малки жилищни зони. Произвеждат се от остатъчни суровини и без свързващи вещества, което всъщност ги прави и екологични.

Нека сега обърнем внимание и на въглищата като алтернатива/заместител на дървата за огрев и останалите горива. Този вид суровина за печки може да развие много високи температури, но е факт, че пепелното съдържание и фините прахови частици са също в изобилие.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0