ФИЛТЪР K7М КОНДИЦИОНИРАЩ

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ФИЛТЪР K7М КОНДИЦИОНИРАЩ
ФИЛТЪР K7М КОНДИЦИОНИРАЩ
33
99 лв.
Продукт по поръчка, доставка до 7 дни
Product Icon CompareShare
Код: 1008729
  • Приложение: ФИЛТЪР
  • Размер на патрона: 32Х8.5Х8.5

Основно описание

СМЕНЯЕМ ФИЛТЪР ЗА КОНДИЦИОНИРАНЕ

Аквафор K7М е комбиниран филтър с активен въглен и перлен доломит за подобряване вкусовите качества и обогатявяне на водата с полезни минерали след филтриране по метода на обратна осмоза.

Филтърът е съставен от две части - пресован активен въглен (CarbFiberBlock), чиято роля е да подобри вкусовите качества на водата, и естествен перлен доломит, който коригира солевия баланс и обогатява водата с калциеви и магнезиеви йони.

Уникалните разработки във филтъра комбинират няколко действия / етапа на пречистване в един филтър:

Естествен перлен доломит - благодарение на минералният състав на доломита (Ca2+ и Mg2+) водата се обогатява с дадените минерали по същия начин, както се случва в природата. Процесът на реминерализация е възможен, благодарение на предварителното мембранно филтриране, което увеличава потенциала на водата за извличане на полезните елементи от природния минерал във филтъра. Калцият и магнезият от своя страна нормализират pH на водата в рамките за препоръчаните от СЗО за ежедневна употреба. Tрябва да се знае - абсолютно чистата вода няма вкус и мирис. Благодарение на естествените минерали във филтъра Аквафор К7М, водата придобива пивкавия сладникав вкус, който я прави неразличима от естествените извори с мека вода.

ктивен въглен от кокосови черупки - oтстранява хлор и хлорни съединения, органични примеси, нефтопродукти, медикаменти, пестициди и други. Премахва страничните мирис и вкус. Активният въглен във филтъра е в пресована плътна форма, което позволява механичното филтриране на пясък, кал, ръжда, утайка, микропластмаси, полен и други с размери до 0.8 микрона;

Йонообменно селективно влакно Аквален™ - уникална разработка на Аквафор, която отстранява безвъзвратно тежките метали от водата. С използването на Аквален™ гарантираме отличното отстраняване тежките без значение колко е твърда водата Ви (т.е. капацитетът му не се изхабява от увеличеното съдържание на солите на твърдостта). Освен това, поради специфичните свойства на технологията, Аквален™ задържа винаги най-тежкия (съответно най-опасния за организма) метал от водата;

Активно сребро в йонна форма - активното сребро възпрепятства развитието на микробиологични замърсявания във филтъра като по този начин увеличава живота на филтъра.

Технически характеристики

Приложение

ФИЛТЪР

Марка

AQUAPHOR

Размер на патрона

32Х8.5Х8.5

Наименование

ФИЛТЪР

Произход

ЕСТОНИЯ

Гаранция

2 yr

0