(23)

Сензори за движение

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Сигурността винаги е от първостепенно значение. Ако планираш оборудването на дома, офиса или вилата си с охранителна техника, тук можеш да откриеш няколко полезни предложения. Виж сензорите, които предлагаме.

Как могат да ти бъдат полезни сензорите

Датчиците за движение могат да бъдат включени в различни системи, които по специфичен начин обезопасяват конкретното помещение или сградата.

Някои от сензорите се използват за включване на осветление. Датчикът активира светлината при засечено движение. Това е изключително полезно за външни пространства (пътеки пред къща), където при влизане е препоръчително да има осветление както за удобство, така и за сигурност. Подходящи са също за входове и общи части - светва се фотоклетката само в конкретната зона, в която има активност, вместо да се осветява целия вход - много по-икономично и практично е.

Друга тяхна употреба е като част от системи за сигурност. Сензорът в къща, в която не би трябвало да има никой, е чудесен метод за сигнализация. Може да се свърже със сирени и звуков сигнал, както и с онлайн система за сигнализация.

Какви характеристики имат

При избора на сензор за вкъщи или за офиса обърни внимание на някои специфики като характеристика на зоната на работа (ъгъла на наблюдение и обхвата като разстояние). Освен това според целта, за която ти е нужна системата, има значение времето за реакция. Важно е също при какво ниво не светлината се активира (ако става дума за включване на осветление, трябва да не отчита движенията през деня).

Какви датчици за движение предлагаме

 • датчик за движение за таван (обхват 360 градуса);
 • с обхват 90 градуса;
 • с обхват 180 градуса;
 • магнитен датчик;
 • фотореле;
 • сензор за движение за вграждане;
 • сигнализатор с подвижна глава;
 • детектор със сирена;
 • инфрачервен;
 • датчик за близост;
 • с влагозащитена кутия.

Защо да поръчаш от Бриколаж

Когато говорим за техника за сигурност, високото качество е решаващо. Именно този принцип е водещ и за нас в Бриколаж и ние включваме в каталога си само продукти с гарантирана ефективност от реномирани производители.

Можеш да разгледаш предложенията ни по всяко време в нашия онлайн магазин и да поръчаш от всяка точка на България. Всеки месец многобройни продукти са включени в промоционалните ни кампании и се предлагат на изключително изгодни цени. Ако пък предпочиташ да разгледаш артикулите на място, не се колебай да посетиш някой от нашите физически обекти, където можеш да получиш ценни съвети от консултантите ни за свързването, монтажа и други специфики на алармените системи.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0