Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Преходници

Пазарувай по цена

0.39 лв. 2.99 лв.

Пазарувай по магазин

Намерени 17 продукта

Каква е функцията на преходниците? Какъв вид ти е нужен за конкретното устройство? Виж възможностите, които предлагаме в Бриколаж!

Какво представляват преходниците

Преходниците, както подсказва и тяхното наименование, са малки елементи, които използваме за създаване или прекъсване на електрически връзки, без да е необходимо запояването им. С тяхна помощ имаме възможност да свържем един тип кабел с друг или да направим съвместими един стандарт с друг.

Преходниците се използват за ТВ екрани, компютри, аудио системи, плеъри, оми и други технологични устройства, като помагат за свързването им с разнообразни аксесоари и допълнителни елементи.

Какви видове предлагаме

  • преходници за различни типове кабели: HDMI, коаксиален и други;
  • преходници с TV букси (женски, мъжки);
  • за предаване на сигнал към чинч кабел;
  • за чинч към USB;
  • F-конектор;
  • от TV към F-конектор;
  • за удължаване на коаксиал.

Защо да избереш от Бриколаж

Когато ти е нужно съдействие за оборудване или ремонт, каталогът на Бриколаж може да бъде полезен във всяка стъпка. Веригата предлага всичко за дома, офиса и градината: от строителни материали, през обзавеждане, подови настилки, стенни покрития, аксесоари и декорация до инструменти и техника. От най-едрите покупки до най-дребните детайли – можеш да разчиташ на нашата селекция. Всичко, което ще откриеш в отделните продуктови категории, е с доказано качество и от реномирани производители.

Нещо повече – при нас „качествено“ не означава „скъпо“, напротив – един от приоритетите на верига Бриколаж е да предложи достъпни цени във всеки продуктов раздел. Можеш да се убедиш в това от изгодните оферти в актуалния каталог. Всеки месец стотици продукти попадат в графата с намаления.

Как да пазаруваш онлайн

Ако предпочиташ живия контакт и личните съвети от нашите консултанти, не се колебай да посетиш някой от нашите физически магазини в София и страната. Ако обаче нямаш възможност да дойдеш на място, заповядай при нас онлайн – на bricolage.bg! Тук не само ще откриеш пълния ни каталог, но имаш възможност да сравняваш офертите ни в детайли, както и да разбереш дали набелязаните от теб продукти са налични в конкретен обект на Бриколаж.

Можеш да обединиш в една поръчка продукти от всички раздели: от големи артикули, като мебели и електроуреди, до малки елементи, като кабели и преходници. Просто ги добавяй към количката и се връщай към останалите раздели.

Финализирането на поръчката става за секунди. Достатъчно е веднъж да въведеш данните си за доставка, след което можеш директно да пазаруваш от своя профил. Имаш възможност да платиш предварително онлайн или в брой при получаването. Доставката е до всяка точка на страната.