Количка
(3)

Аудио кабели

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Какво е характерно за аудио кабелите? За какви устройства можеш да ги ползваш? Какво значи Aux? Виж повече за този тип интерфейс и разгледай предложенията на Бриколаж!

aux кабели цена

Какво представляват aux аудио кабелите

Aux интерфейсът е наречен по този начин заради термина auxiliary - спомагателен. Той помага на съответното устройство да възпроизведе аудио сигнал. Това е допълнителна сигнална линия към общото audio оборудване. На терминала, подготвен за включването на този кабел, има надпис Aux, което подсказва къде да бъде пъхната буксата на конкретния аксесоар.

Аудио кабелите обикновено биват свързвани със слушалки и колони, но могат да служат още за преходници, за удължаване на сигнала и т.н. Aux кабелите, използвани за извеждане на звук, са съвместими с много и разнообразни устройства. Можете да ги включите към музикални технологични уреди като аудио системи, Mp3 плеъри, грамофони. Те са подходящи за използване и за смарт джаджи: за телефони, плеъри, таблети и компютри. Служат и за извеждане на музика от аудио системите на автомобила.

Aux кабелите са перфектни за пренасяне на стерео звука, който повечето устройства произвеждат. Стандартната опция са моделите с леви и десни чинчове, предвидени за включване в съответните колони. Предлагат се обаче и такива с една букса, които предават двуканален сигнал.

Какви видове ще откриете в раздела

  • aux аудио кабел stereo jack (с букси за две колони);
  • стерео удължител - за удължаване на звуковия сигнал и свързване с PC, MP3, Speaker, Hi-Fi, AMP и др.;
  • с два или три чинча;
  • с различни размери: дължина 1,5 м, 2,5 м, 3 м, 5 м;
  • аудио видео конектори - преходници (свързващи адаптери).

Защо да купиш от Бриколаж

Технологичното оборудване за дома и офиса е важно да отговаря на два основни критерия - да е избрано целесъобразно, за да бъде максимално функционално, и да е с високо качество, за да се употребява продължително и безпроблемно. Именно такива са предлаганите при нас технологични продукти: качествени, надеждни, трайни и ефективни.

За нас обаче е от съществена важност и още един фактор - разумните цени. Ние знаем, че потребителите имат нужда от работещи решения, които да се вписват в бюджети с различни параметри, така че се стремим винаги да предложим подходящо решение. Работим с водещите световни производители и се грижим за това на българския пазар да има достъпни артикули от всяка продуктова категория и от всеки ценови клас.

Разгледай предложенията ни онлайн на bricolage.bg! Поръчай с бърза и надеждна доставка за цялата страна!


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0