Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Батерии

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

1.99 лв. 13.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 113 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Живеем в свят, в който използването на всевъзможни електронни устройства е нещо напълно нормално. С тяхна помощ всеки успява да организира ежедневието си безпроблемно, но за да функционират те правилно, е нужно да се купят и някои консумативи. Батериите са сред ключовите компоненти за това дадена техника да може да работи – тук ще откриеш в доста разновидности и размери, както и на супер цени. 

Какви предложения за батерии има в категорията

В раздела ще се натъкнеш на богат асортимент от батерии, сред които има презареждащи, литиево-йонни, малките и големи, алкални, с напрежение от 5v, 9v и 12v, с форм фактор АА (използва се за преносима техника), ААА (за ел. устройства с по-ниска консумация), 4АА и 2АА. Батериите с обозначение С и D са подходящи за уреди с високо потребление, а акумулаторните/зареждащите се модели са едни от най-купуваните, тъй като могат да се използват дълго време и са икономически изгодни. 

Какво е тяхното предназначение 

Употребата на батериите може да бъде най-различна. Има решения за часовници, дистанционни, за безкабелни компютърни мишки, за детски играчки, видеокамери и някои видове битова техника. Изборът на подходящ продукт е пряко свързан с целта на тяхното използване, което ги разделя в следните категории – първични (за еднократно ползване) и вторични (това са акумулаторните). Към първия вид можем да отнесем въздушно-цинковите, литиевите и алкалните, а към втория – литиево-йонните, оловно-киселите и никелово-кадмиевите.

Малките батерии с кръгла форма пък намират приложение при електроника от рода на часовници, калкулатори, медицински устройства, алармени системи, автомобилни ключове и много още други изделия с компактни размери. Разгледай асортимента в раздела и купи подходящия според целите ти продукт. 

Кои са най-популярните марки

Няма спор, че марката батерии е също от немалко значение при покупка. Имена като Duracell, Toshiba, Varta и Energizer са лидери на пазара, като и при нас ще откриеш артикули на всеки един от тези брандове – на който и да заложиш, няма да останеш разочарован. 

Защо да ги купиш от онлайн магазин Mr. Bricolage

Знаем колко е важно за всеки един клиент да може да пазарува изгодно и да намира голям избор от продукти за дома и бита. В Бриколаж ще откриеш:

  • разнообразие от стоки – това е наша запазена марка и никога няма да ти предложим по-малко от прекрасна селекция от продукти; 
  • качество – нима не го търсиш във всеки един артикул, за който плащаш? В Бриколаж то е винаги гарантирано;
  • любезно обслужване – за нас е важно да изпращаме всеки един клиент с усмивка и можем да го обещаем на 100%. 

Довери се на Бриколаж и пазарувай изгодно. Ние ще ти предложим най-доброто на пазара!