Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Клеми и скоби

Пазарувай по цена

1.29 лв. 16.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 23 продукта
  • 1(current)
  • 2

Свързването и закачането на кабели и проводници в електротехниката е необходимо при всяко действие, свързано с ремонт и формиране на дадена мрежа и система. Каталогът ни с електроматериали съдържа всички необходими елементи. Тук сме събрали многобройни разновидности на различните скоби и клеми, с които да прикрепвате кабелите.

Какво представляват клемите за кабели

Клемите са малки устройства, които в електротехниката се използват за свързването на проводници. Свързването на кабели (мостови и др.) е необходимо в много случаи, за да се гарантира производителността на ел. устройството. Дълго време свързването се е осъществявало чрез усукване, но в наши дни клемите предлагат много по-лесен, практичен и естетичен начин за това. Токовите клеми осигуряват много по-сигурна връзка, с много по-нисък риск от къси съединения и аварии. Освен съединителни функции те имат и разклонителни такива.

За какво служат скобите

Скобите за кабели са изключително удобен метод за закрепване на жиците за различни повърхности. Често се налага дадени електрически кабели да преминават по мебели, врати, стени, первази. Скобите помагат те да се задържат в едно и също положение, да не се огъват и заплитат. Това предотвратява повреждането им и обезопасява помещението. Обикновено закрепването на скоби става с пирон, но има и самозалепващи за бърз монтаж.

Какви видове ще откриете в раздела

  • скоби за кабел PVC с пирон;
  • скоби с различен размер. Можеш да избереш пластмасови модели с големина 4 мм, 5 мм, 6 мм, 7 мм;
  • лустер клеми (метални): бели, черни;
  • лустер клеми 2,5 мм², 4 мм², 10 мм², 16 мм², 25 мм²; 
  • биметални.

Защо да купиш от Бриколаж

Когато предстои ремонт, Бриколаж винаги е практичният избор. Тук, на едно място, те очаква всичко необходимо, при това – на добра цена. Без значение дали те интересува обзавеждане, строителни материали, електротехника, железария, или инструменти, в нашия каталог разнообразието е огромно, а качеството – гарантирано. Всеки месец можеш да се възползваш и от стотици промоции.

Защо да поръчаш онлайн

За да разгледаш продуктите ни на място, не се колебай да посетиш някой от физическите ни обекти в София и страната, където можеш да получиш и полезни съвети от нашите консултанти.

Ако обаче предпочиташ да пазаруваш от комфорта на своя дом, онлайн каталогът на Бриколаж е достъпен от всяка точка на страната, по всяко време на денонощието. Поръчките стават бързо и надеждно, като можеш да получиш доставката си в някой от нашите магазини или до избран от теб адрес. Плащането може да стане онлайн или при получаването. Ако заявените продукти са на стойност над 150 лв., можеш да ги поръчаш с изплащане на вноски.