Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

Аксесоари за закрепване на кабели

Пазарувай по цена

0.99 лв. 24.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 40 продукта
  • 1(current)
  • 2

Изключително практичен и с мултифункционално приложение, изолирбандът е сред приспособленията, които присъстват във всяка кутия с инструменти. Как да го използваш правилно? Какви видове можеш да откриеш? Виж повече за тази практична лента тук!

Какви видове изолирбанд ще откриеш в раздела

  • с различна ширина. Можеш да избереш между изолационни ленти с ширина 13 мм, 15 мм, 20 мм, 25 мм и др.;
  • с различна дължина. Изолирбандът се предлага на ролки, които могат да са от 10 до 25 метра. Ако не ти се налага да използваш често изолационната лента, по-подходяща за теб би била по-малка опаковка;
  • в различни цветове. Ако предпочиташ корекцията, която е направена с изолирбанд, да е по-дискретна, се спри на черна лента. Ако пък е важно тя да се откроява (за да виждаш мястото за последващи действия), имаш избор от модели в различни цветове: жълто, червено, синьо, зелено и др. С тях лесно можеш да отбелязваш и различните типове кабели.

Как да използваш правилно лентата

Изолирбанд се използва за залепянето на кабели, по които преминава електрическо напрежение. Важно е да се употреби правилно, за да се предотвратят инциденти. Имайте предвид, че изолирбандът не бива да е перманентно решение. Макар той да е водоустойчив и да може да изолира дори и оголена жица, това трябва да е само временна мярка, която да послужи до осигуряването на трайно уплътнение. 

По време на залепянето му е добре да го стегнете плътно – дотолкова, че да не остават въздушни балончета под него. Разтегнете го, колкото повърхността му позволява, и го прилепете стегнато.

Какво още ще откриеш в раздела

Наред с изолационните ленти в категорията ще откриеш и уреди, с които да отчетеш наличието на ток. Можеш да закупиш качествен тестер за напрежение, както и различни видове мултицет. С тях можеш да се увериш дали изолацията е добра. Оттук имаш възможност да поръчаш и сонди за кабели, както и щуцери.

Защо да пазаруваш от Бриколаж

Когато става дума за електротехника, за да разчиташ на безупречни резултати, е важно винаги да заложиш на качествени продукти. В Бриколаж предлагаме богат каталог от разнообразни електроматериали от производители с доказана репутация. Разгледай предложенията ни на място в нашите физически обекти или онлайн в магазина ни bricolage.bg.

Не пропускай да се възползваш и от промоционалните ни предложения и на изгодните цени. Всеки месец актуализираме офертите си с намаления. Поръчай онлайн до всяка точка на България!