Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Коледни елхи

Пазарувай по цена

31.99 лв. 54.99 лв.

Пазарувай по магазин

Намерени 4 продукта

Естествени елхи и коледна растителност

Прибираме се у дома, а там ни очаква аромат на Коледа, към който се присъединява приказна украса и топлата прегръдка на домашния уют. Настроението ни се подобрява мигновено, а усмивка на задоволство се появява неканена на лицето. Всичко е толкова прекрасно, че можем да останем в този момент завинаги. Само ако беше възможно да е винаги така коледно… Нима нямаше да е чудесно?

Декември е месец, който се свързва най-вече с поредицата от празници, които вървят ръка за ръка с искрени усмивки и проява на любов в най-чистия й вид. Красотата през този период от годината е навсякъде, а времето да й се насладим никога не е достатъчно. 

Разгледай и си купи пищна естествена елха тази година. Украси я подобаващо и я постави на почетно място в дома си. Наслади се на нейната красота.

Каква коледна елха да изберем

Няма нищо по-хубаво от естествената елха, която радва със своя пристрастяващ аромат и съвършена красота. Тя създава неповторима атмосфера във всеки дом, а ако дръвчето бъде украсено и с пъстроцветни играчки, коледният ден и времето преди него ще са изпълнени с много незабравими семейни емоции, които сгряват сърцата и карат хората да осъзнаят колко богати са всъщност. 

Открий разнообразни коледни предложения в онлайн магазин Бриколаж, където те очакват естествени елхи и растителност в саксия, аранжирана в духа на Коледа. Внеси частица от природата в дома си и не забравяй да се насладиш на малките неща от живота. Те са навсякъде около теб. 

Как да я украсим

Украсяването на естествената елха е дългоочакван момент за цялото семейство, особено за най-малките, които горят от нетърпение отново да се потопят в коледния ритуал, свързан с декорирането на дома. Звънък смях се носи из цялото жилище, а градусът на настроение е повече от висок. В сърцата и камината гори огънят на уюта, който само по Коледа е толкова силен. 

Естествената елха би могла да бъде украсена по най-различни начини:

  • Коледни играчки - топки, сърца, снежинки и др.;
  • Гирлянди;
  • Лампички;
  • Шишарки;
  • Панделки; 
  • Цели композиции от множество елементи, поставени в основата на елхата;
  • Табелки и др.

Възползвай се от евтините коледни и новогодишни решения, които магазин Бриколаж има да ти предложи. Купи на изгодни цени и посрещни празниците както винаги си искал.

Къде да открием красиви предложения

Ако тази година искаш да имаш перфектна Коледа, със сигурност Бриколаж е твоето решение. Посети физическите магазини в София, Варна, Бургас, Пловдив, Добрич, Русе, Благоевград или Плевен и открий идеалните естествени дръвчета за дома си. Подходи творчески към коледната украса и резултатите няма да закъснеят.