(29)

Градински разпръсквачи

30
Релевантност

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Какви разпръсквачи да избереш

Автоматизирането на поливането облекчава значително градинската работа. Виж каква е ролята на разпръсквача и какви видове може да избереш.

Какви разпръсквачи ще намерите в сайта

 • Тип 'колче'. Както подсказва името му, за стабилност се забива в земята;
 • С поставка или върху триножник;
 • Изскачащи. Дискретни - след края на поливането се прибират в земята;
 • Кръгов (т.нар. роторен);
 • Пулсиращ;
 • Пулверизиращ. Поливането е с нежна мъгла;
 • С три рамена. Ротационен с три струи;
 • Пеперуда. С хаотично разпръскване и атрактивна форма;
 • Двоен ротационен;
 • Осцилаторен. С много струи и с опции за различни форми на струята;
 • За правоъгълни площи;
 • С различен обхват. Всеки от моделите има различен обхват на струята. При някои максимумът достига 5 метра, а при други - до 26 метра;
 • С UV защита. Някои от предложенията в раздела са устойчиви на ултравиолетовите лъчи, което осигурява по-дълъг живот на материала.

За какво се използват

Най-широката употреба на разпръсквачите е за поливане на тревни площи. Те дават възможност водата да напоява земята и райграса равномерно и качествено. Ако бъдат монтирани и използвани правилно, водата няма да се излива изведнъж, нито да се изсипва само на конкретно място, няма и опасност от ерозия на почвата. По този начин се постига така нареченото 'дъждуване' и ефектът е естествен.

Как се монтират разпръсквачите и какво ни трябва

Важно е градинските разпръсквачи да се разположат правилно и да се използват оптимално спецификите на всеки модел. Всеки от видовете има опция да се свърже с други разпръсквачи. Важно е те да се поставят на правилното разстояние един от друг спрямо радиуса на напояване на конкретния модел, за да може дъждуването да не остави сухи зони или такива, в които водата става прекалено.

За постигане на оптимални резултати е добре да се използва програматор, който се настройва за конкретни часове и продължителност на поливането. Може да се настрои и по дни. Повечето модели имат и опция за регулиране на дебита.

Защо да поръчате от Mr.Bricolage

Без значение дали търсиш разпръсквач за малка дворна морава или се интересуваш от професионални системи за напояване, нашият каталог има какво да ти предложи. Умело използваните възможности на моделите в раздела могат да осигурят перфектна поддръжка и качествено поливане на твоя двор.

Онлайн поръчката от нашия сайт е лесна и спестява време. Продуктите пристигат директно пред вратата ти на отлични цени. По всяко време имаме активни многобройни промоции. Възползвай се!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0