Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Зимни инструменти и Обезледяване

Пазарувай по цена

3.12 лв. 21.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

Намерени 9 продукта

През зимата, когато има снеговалежи и заледявания, необходимостта от приспособления за почистване на натрупванията е наложителна. В тази категория на онлайн магазин Бриколаж ще откриеш подходящи за подобни дейности продукти, които би могъл да купиш на ниски цени и да избереш с отлично качество. Всеки един артикул тук би бил от полза, ако държиш да поддържаш зоната около имота си в добър вид, да обезопасяваш алеите пред магазина или заведението, или да подготвиш автомобила си за използване в сутрешните часове.

Какви продукти предлагаме в раздела

В раздела ще видиш разнообразен продуктов каталог, който включва: инструменти за обезледяване и пособия за почистване на сняг. На твоето внимание сме предложили ръчни лопати за рине на снега, които са налични в метални и пластмасови разновидности. Ето какво те очаква тук:

  • снегоизбутвач – вид лопата за разчистване на алеи и зони пред търговски обекти и жилища. Използва се за заравняване на натрупалия сняг и е направен в удобни размери, за да е използването му лесно и без излишни усилия;
  • ледотрошач – наричан още “стъргало”, този инструмент е пръв помощник, когато студеното време е създало условия на заледяване. Изработен е с метална дръжка за по-голяма стабилност, а долната му част е направена от устойчив метал;
  • сол за размразяване – освен подходяща лопата, за да се справиш с последиците през зимата, ти е нужна и морска сол за размразяване, която се ръси там, където са се образували заледявания. Много важен елемент от обезопасяването на терена, който се грижи и за безопасността; 
  • антилед – важното тук е да знаеш за какво точно се използва този продукт, а именно да стопи ледовете посредством отделянето на топлина. Освен да елиминира вече създалите се поледици антилед продуктите предпазват и от повторно замръзване, отделяйки калций и азот. Оказва благотворен ефект и върху растенията.

Освен подходяща лопата за сняг е добре да помислиш и за съпътстващите консумативи и инструменти, които да използваш в комбинация, за да постигнеш още по-добри резултати.

Каква лопата за сняг да избереш 

Покупката на гребло/лопата за сняг е наложителна, ако не е налице специална машина за ринене. В Бриколаж ще откриеш качествени и практични решения, от които би могъл да се възползваш и на разумни цени. Избери модел, който ти допада със своите материали за изработка и стойност, оглеждайки внимателно всяка една характеристика на изделието – дължина, работна ширина, произход, вид на дръжката и греблото.