БУФЕРЕН СЪД ЕМАЙЛИРАН 50Л

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

БУФЕРЕН СЪД ЕМАЙЛИРАН 50Л
БУФЕРЕН СЪД ЕМАЙЛИРАН 50Л
699
99 лв.
Продукт по поръчка, доставка до 7 дни
Product Icon CompareShare
Код: 1024099

Основно описание

Основни характеристики

Буферен съд за 50 л, термопомпени инсталации, VB50, TESY е стенен модул без топлообменници за съхранение на топла или студена вода. Освен това служи като хидравличен еквалайзер и спомага за нормалната работа на термопомпената система.

Буферен съд 50 л, за термопомпени инсталации, VB50, TESY, е идеалният избор в категорията Бойлери за топлоносител, което означава и комфорт чрез качествени инсталации.

Буферният резервоар VB50 на TESY е предназначен за използване с термопомпени инсталации и има капацитет от 50 литра. Предназначен е за вертикален монтаж, окачен на стена, като материалът от който е изработен не е емайлиран. Номиналното налягане на този буферен резервоар е 6 бара, което означава, че може да издържи налягане до 6 бара без деформация или повреда. Той също така разполага с G ½" термо джоб за температурния сензор и 1 ½" G ауспух. За да може да се използва с термопомпа, този буферен съд е снабден с AV отвор на горния купол, тип G ½", който позволява свързване към термопомпената система.

Технически характеристики

Височина, см

98.5 cm

Ширина, см

41 cm

Гаранция

5 yr

Енергиен клас

B

Произход

БЪЛГАРИЯ

Обем

50 l

Марка

TESY

Наименование

БУФЕРЕН СЪД

Модел

EV 50 40

Серпентина

ДА

Дължина, см

41 cm

Сподели в:

0