Количка

Vivalux

Vivalux e българска марка, която предлага стилни съвременни и класически алтернативи, при избора на осветлението за дома, градината или офиса.

История на VIVALUX

VIVA е българска компания, създадена през 1997 г. с основна дейност продажба на осветление и консултации. Започва с магазин в град Сливен и се развива като предпочитан доставчик на осветителни продукти за крайни потребители, строителни и електро-инсталаторски компании.

След 2001 година предприятието се фокусира върху внос, производство и дистрибуция на продукти за осветление, затова и успешно се налага на пазара като дистрибутор на водещи марки в бранша (Elettro Италия, Kanlux Полша, VLM Италия, Mo-El Италия).

През 2006 г. открива представителен магазин в Сливен, а през 2008 г. стартира марката VIVALUX. Фирмата предлага продукти с високо качество, енергоспестяващи и безопасни, отговарящи на европейските стандарти. Създадена е широка дистрибуторска мрежа и продуктите на VIVA са налични чрез нея. От 2010 г. компанията оперира в модерна сграда, предлагайки над 600 артикула в различни категории, като дома, офиса, градината, търговски обекти и други.

undefined
undefined
undefined
undefined

Мисия и визия

В продуктовото си предлагане Вивалукс успява да съчетае модерни, визуално разпознаваеми дизайни с тенденциите за устойчиво потребление и грижа за околната среда. Затова успешно предоставя на клиентите си елегантни осветителни решения с многобройни екологични преимущества.

Вивалукс превръща своите клиенти в дългосрочни партньори, като непрестанно ги вдъхновява да открият заедно с тях нови съвременни възможности за избор на осветление. С внимание към всяко изискване, с професионализъм, лоялност и иновативен подход, марката поднася актуални и разнообразни, висококачествени актикули.

Продукти

Vivalux осигурява идеалния избор на светлинни решения за уют, комфорт и красота. Сред тях:

  • LED лампи
  • Традиционни лампи
  • Интериорно осветление
  • Индустриално осветление
  • Външно осветление
  • Аварийно осветление
  • Управление на осветлението
  • LED ленти, захранвания и аксесоари
  • Компоненти за осветление

Осветление за дома

У дома искаме да се чувстваме комфортно и спокойно. Това е мястото, където се стремим да оформим атмосфера на уют и топлина. Един от основните компоненти, които помагат за това и превръщат пространството в приятно кътче за отдих, е осветлението. Затова и качествените осветителни тела са неразделна част от добрия интериорния дизайн. И още - различните светлинни цветове и модели имат способността да образуват разнообразни обстановки. Лампите могат да диктуват настроението и да създадат отпускаща, динамична или дори стимулираща среда.

vivalux-приложения-за-дома-00.jpg

Осветление за баня

Интериорът на банята често може да се окаже предизвикателство. Това се дължи на ограниченото пространство, в което трябва да се впишат различни елементи за постигането на оптимални комфорт, функционалност и безопасност. Използването на влагозащитени осветителни тела за баня е от съществено значение. Разнообразието от продукти в гамата на VIVALUX предоставя възможност за широк избор от модели и стилове, за всеки тип интериор, което допринася постигането на хармонична визия.

vivalux-приложения-за-банята.jpg

Външно осветление

При търсене на правилно осветление за балкон, двор или градина, е нужно внимателно да определиш и отбележиш тъмните зони на мястото. По този начин, по-лесно избираш осветителни тела с целесъобразни характеристики, като сила и посока на светлината. Също така, добре е да се увериш, че избраните осветителни тела са подходящи за употреба на открито и разполагат с минимална степен на прахо- и влагозащита IP44.

В градината често се използват ниски осветителни тела, осветяващи мрачните зони и пътеките за движение. В тези случаи, използването на енергоспестяващи лампи е добро решение, тъй като този тип осветление може да свети при необходимост, щом се стъмни. Освен това, силното осветление през нощта, в непосредствена близост до дома, действа като ефективна бариера за евентуални нарушители. За тази цел могат да бъдат използвани и прожектори с датчици за движение, които прогонват нежеланите гости.

vivalux_приложения-парк-и-градина.jpg
0