Количка

Tesy

TESY е българска компания, лидер на пазара на уредите за отопление и топла вода. С дългогодишен опит в създаването и предлагането на висококачествени електроуреди, марката се посвещава на иновациите, актуалните тенденции и динамичното развитие.

За марката

Теси води началото си от основаването на Фикосота – търговско предприятие, което катализира предприемаческия дух на създателите си и няколко години по-късно, през 1993 г., към структурата на компанията се добавя нова такава – ТЕрмоСИстем, накратко ТЕСИ. Новото предприятие стартира с производство на електрически бойлери и маслени радиатори.

Не след дълго, през 1997 година, компанията стартира експанзията си извън България.

Експанзия на TESY

Фирмата разполага с представителства в 5 държави и присъства на пазара в 54 държави на 4 континента с екип, включващ над 800 служителя. През 2016 г. TESY увеличава своя производствен капацитет с откриването на нов завод, като по този начин става четвъртият най-голям производител на електрически бойлери в Европа с годишен обем от 1.2 милиона бойлера. Компанията заема 4-то място в Европа и в сферата на домашното отопление

През 2016 г. TESY патентова PISTON Effect, предоставяйки по-голям обем топла вода на потребителите. С последните модели електрически бойлери на TESY, включително серията Modeco, брандът отговаря на високите изисквания за енергийна ефективност и установява нови тенденции в индустрията. Не след дълго, към портфолиото си TESY Cloud, марката прибавя и електрически бойлер с Интернет управление.

История на марката Tesy

Плам, иновации, доверие

С екип от истински професионалисти, TESY уверено си поставя амбициозни цели. Компанията влага сърце, експертиза и всичките си останали ресурси, за да води динамичната промяна в сферата на висококачествените електроуреди.

Хората на TESY обичат иновациите. Изпълнени с жажда за знания и вдъхновени от мисията да създават, те променят стандартите, с помощта на най-новите технологии за изключителна функционалност и впечатляващ дизайн.

Изследователски и обучителен център

Реализиран през 2017, Центърът за изследване и обучение на TESY е иновативен проект, състоящ се от нова модерна лаборатория и зала за обучения и презентации пред служители и партньори. В него се провеждат изследвания, технически анализи и сертификационни тестове на продуктите на компанията. Центърът служи като извор за вдъхновение, енергия и генериране на нови идеи за следващите стъпки в развитие на бранда.

Технологии от Теси

Иновативни продукти

tesyCloud

Заедно с последните тенденции за спестяващи време и енергия, лесни за управление уреди, инженерите на TESY създават нова серия продукти с Интернет управление – TESY Cloud. Оповавайки се на търсенето на иновативни, надеждни решения, TESY разработва най-новата си серия от електрически бойлери - TESY Modeco Cloud.

Чрез мобилното приложение tesyCloud, управлението на домашни уреди е бързо, лесно и ефективно. Осигурява се реален контрол по всяко време и от всяко място.

Сред предимствата на TESY Cloud са:

- Лесно и интуитивно свързване и управление на уредите;

- Спестяване на електроенергия, благодарение на прецизно програмиране и управление на електрическите уреди;

- Възможност на свързване и управление на група уреди – електрически бойлери и панелни електрически конвектори;

Продуктите от серията TESY Cloud не само отговарят на нуждите, но и подобряват качеството на живот, предоставяйки търсени и модерни решения. Технологичната концепция на TESY включва конкретни стратегии в области като Internet of Things, където компанията предлага технологични решения за дистанционно управление на уредите и внедряване на нови функционалности.

ECO SMART

В режим ECO Smart, благодарение на специално разработения и вграден софтуер, разходите за електрическа енергия се намаляват, като същевременно не се компрометира количеството загрята вода и комфортната употреба. Вграденият софтуер, подобно на изкуствен интелект, следи и запаметява навиците на потребителите и създава график, по който осигурява топла вода точно в момента, когато е необходима. Вграденият алгоритъм предоставя възможност за бърза промяна в графика или за инцидентно вземане на душ. Режимът ECO Smart също така позволява на потребителя ръчно да извърши еднократно загряване до максимална температура, без да променя установения работен график.

Други иновативни технологии от TESY:

ТУРБОЛАТОР: 26% по-ефективен топлообмен

BILIGHT ФУНКЦИЯ: Уникален BiLight ключ визуализира промяната в режима на работа

INSUTECH: Специално разработена технология за високоефективна изолация

PISTON ефект: 15% повече топла вода

ПЛАЗМЕНО ЗАВАРЯВАНЕ: Високотехнологичен заваръчен процес

ПРЕКЪСНАТ ТЕРМОМОСТ: Прекъснатият термомост представлява премахване на връзката между водосъдържателя и монтажната планка.

НОВ PISTON СТРУЙНИК: Управляващ притока на студена вода във водосъдържателя и нейното смесване с топлата.

0