Количка

Schneider Electric е френска мултинационална компания, с дейност в различни сектори като домове, сгради, центрове за данни, инфраструктура и промишленост, комбинирайки енергийни технологии, автоматизация в реално време, софтуер и разнообразни услуги.

Schneider

Schneider Electric е глобалният специалист в енергийния мениджмънт и автоматизацията. Компанията предлага разнообразно продуктово портфолио от ключове, контакти и миниатюрни прекъсвачи през цялостни системи за управление и автоматизация, до софтуери и клауд-базирани приложения-съветници. В България Schneider Electric има производство на прекъсвачи, продукцията от което достига до над 30 държави.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Умен и устойчив дом със Schneider

Според Schneider Electric , до 2050г., сградите ще се превърнат в най-големите потребители на електроенергия. В тази връзка, компанията се стреми да допринесе за това обществените сгради, офисите и жилищата да се трансформират в интелигентни, ефективни и устойчиви консуматори. Интелигентната сграда и интелигентният дом позволяват да се оптимизират потреблението на енергия и разходите за експлоатация, както и спомагат воденето на по-здравословен начин на живот.

устойчиво развитие Schneider.png

Електрически ключове и контакти

Schneider предлага многообразие от решения за ключове и контакти. С разнообразие от серии, отговарящи на всички стандарти за качество и безопасност, модерни механизми и дизайн, това е само малка част от портфолиото на марката:

Гама ASFORA

Елегантно проектирани ключове и контакти, предназначени за ежедневна употреба. Гамата от кабелни устройства включва ключове за осветление, димери, захранващи и комуникационни контакти, както и контролери за щори. Asfora предлага всичко, което може да очакваш от съвременни решения за окабеляване. Елегантният дизайн е в пълна хармония с практичността в интериора, бил то в жилище или офис. Продуктите от серията Asfora са изработени от висококачествени материали, които с времето няма да се разпаднат или да пожълтеят, като същевременно са приятни на допир и визуално атрактивни.

Asfora без съмнение е най-добрият избор за изгодни и надеждни устройства за окабеляване. Серията включва покрити контакти (IP44) за влажни зони и условия, 1 визия, 6 цвята, 2 покрития, до 6 извода и над 50 функции.

Светлина и комфорт: Уникално осветление за всеки интериор и всеки момент от денонощието.

Свързаност: Достъп до всички мултимедийни ресурси чрез един жак или музика от един източник в целия дом.

Защита: Безопасност и сигурност дори във влажни зони или условия, където ключове и контакти трябва да отговарят на строги регулаторни стандарти като IP44.

Лесен монтаж: Опростен монтаж с ясна електрическа схема, подобрени кабелни входове за превключватели и по-удобни освобождаващи лостове за безвинтово свързване.

Серия UNICA
Серията превключватели на Unica се отличава не само със забележителен дизайн, но и с разнообразие от функции. Unica предлага атрактивен набор от устройства за окабеляване, които са на разположение в различни дизайни и покрития. Тя разполага с над 150 практични функции и е подходяща за европейски и американски инсталации, както и за скрит или открит монтаж. Със своя гъвкав дизайн, включващ 7 различни конструктивни варианта и разнообразие от цветове и материали, Unica се явява една от най-универсалните серии превключватели. Гамата разполага с над 150 електрически и електронни функции, които включват управление на осветлението и захранването, контакти, VDI и сигнализация. С Unica покриваш широк спектър от приложения в дома, офиса или хотела.

Устойчиво развитие

Schneider Electric е компания, отдадена на преминаването към устойчиво развитие и действия, водеща в ESG и ангажирана да превърне цялата си верига на стойността в Net-Zero.

С амбиция да допринесе за ограничаване на глобалното повишаване на температурата до 1,5°C, Schneider реализира мисията си за опазване на климата чрез непрекъснати инвестиции и разработки на иновативни решения, осигуряващи бърза и трайна декарбонизация в съответствие с ангажимента си за намаляванaе на въглеродния отпечатък. Компанията използва ресурсите си ефективно и действа отговорно, извличайки максимално ползата от цифровите технологии и така опазва планетата.

Брандът действа спрямо своите принципи за доверие, карайки служителите си да се чувстват ценени, да работят в приобщаваща ги и стимулираща среда, насърчавайки ги да учат, да се развиват и да дават най-доброто от себе си.

Schneider подкрепя местните общности, като се ангажира с инициативи и предоставя индивидуални и корпоративни възможности, за да се превърне устойчивостта в реалност за всички.

0