Количка

Philips

Philips е нидерландска компания, една най-големите производители на електроника. Работи с широк кръг експерти, от изследователи до дизайнери. Всичко това допринася за производството на иновативни и качествени продукти, с поглед към бъдещето.

Мисия

Мисията на Philips е подобряване на здравето и благосъстоянието на хората чрез значими иновации. Целта на компанията е да подобри живота на 2,5 милиарда хора годишно до 2030 г., включително 400 милиона в необслужвани общности.

Като технологична компания, Philips създава иновации с убеждението, че винаги има начин живота да бъде по-добър. Като отговорна компания, Philips работи устойчиво, съгласно високи екологични, социални и управленски стандарти (ESG), продължавайки да вгражда устойчивостта все по-дълбоко в начина, по който прави бизнес – както в собствените си операции, така и извън тях, заедно със своите партньори.

Устойчиви ангажименти

Устойчивите практики на Philips включват изчерпателен набор от отговорности във всички екологични, социални и управленски измерения, които ръководят изпълнението на стратегията на компанията.

Екологични

 • Philips поддържа въглероден неутралитет, като до 2025г. планира да използва 75% възобновяема енергия в операциите си, намалявайки емисиите на CO₂ в борбата с глобалното затопляне.
 • 25% от приходите си, Philips печели от продукти, услуги и решения, които допринасят към кръговата икономика. Чрез екологични практики, брандът планира да генерира нулеви отпадъци до 2025 г.
 • До 2025 година, всички нови продукти са проектирани в съответствие с изисквания за екодизайн – Ecoheroes.
 • Philips работи с доставчици и се ангажира със заинтересовани страни и други компании, за да стимулира устойчивото развитие.

Социални

 • Със ясна стратегия за създаване на иновативни решения в здравния сектор, Philips помага на своите клиенти да постигат по-добри здравни резултати, по-добро преживяване за пациентите и персонала, по-ниски разходи за грижи.
 • Philips се стреми да бъде и идеално работно място за своите служители. Място, което предлага учене и развитие, осигурявайки безопасна работна среда.
 • Чрез програмата си за развитие на доставчици, Philips планира да подобри живота на 1 000 000 работници в своята верига за доставки до 2025 г.
 • Компанията активно се ангажира и подкрепя общностите, в които работи. Занимава се с дейности като доброволчество, стажове, STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) инициативи.

Управление

 • Управленската структура на бранда съчетава отговорно лидерство и независим надзор. Бизнес системата на Philips подпомага отборната работа, с цел постигане на целите на компанията, използвайки всички налични възможности.
 • Philips гарантира етично поведение във всяко отношение – продукти, услуги както и работна среда и стратегия за изпълнение на екологичните и социални ангажименти.
LED крушки

„Грижата означава света“

През 2024, Philips стартира глобална кампания за устойчивост - „Грижата означава света“

Чрез нея брандът показва историите на пациенти, които са били подпомогнати от решенията на Philips. За да запази екологичния си отпечатък възможно най-малък, Philips си сътрудничи с местни фотографи в единадесет страни, за да документира бившите пациенти. Philips допринася за тяхното възстановяване чрез широка гама от продукции и решения, позволявайки им да се върнат на местата в природата, които са значими за тях.

Енергоспестяващи LED крушки

Една LED крушка може да издържи до 22 години, елиминирайки неприятностите предизвикани от честа смяна. LED крушките използват до 90% по-малко енергия от стандартните, с нажежаема жичка.

Енергоспестяващите LED крушки на Philips предлагат дълготрайна, качествена светлина. Продуктите на Philips са по-благоприятни за очите, благодарение на това, че отговарят на строги критерии за очен комфорт – EyeComfort, в това число – трептене, светкавици и отблясъци. Гледай видеоклипа и научи повече за LED осветлението.

Philips енергоспестяващи крушки

LED крушките позволяват не само значителни икономии на енергия, но и дълъг живот.

Предимствата на LED са цветна температура, икономия на енергията, индекс на цветопредаване (CRI) и възможност за затъмняване:

 • LED крушките предлагат светлина в диапазон от цветни температури, от топла до студена. По-ниската цветна температура произвежда по-топла, по-релаксираща светлина. По-високата цветна температура излъчва по-студена, по-освежаваща светлина. Цветната температура се измерва с Келвин (K) и може да се намери на опаковката или в спецификациите на електрическата крушка. Ако търсиш нова крушка със същия „цвят“, избери светлина със същата цветова температура. Някои крушки като SceneSwitch предлагат множество цветови температури в една крушка.
 • Дългият живот на Philips LED означава по-рядка смяна на крушките. Енергийната ефективност на тези крушки носи предимства за семейния бюджет, като използва 90% по-малко енергия от традиционните лампи с нажежаема жичка, същевременно произвеждайки същата топла, позната светлина.
 • Светодиодите Philips имат висок индекс на цветопредаване (CRI), което означава, че осветяват обекти в техния истински и естествен цвят, а светлинният поток остава стабилен през целия живот на крушката.
 • WarmGlow, SceneSwitch и Smart lighting: Възможността да регулираш яркостта на светлината и да създадеш перфектната атмосфера в дома си по всяко време. Богатата селекция от димируеми LED крушки на Philips улеснява намирането на правилната светлина за всяка стая у дома. Очаквай качествена светлина и визуален комфорт от марка, на която имаш доверие.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Интелигентно осветление

Това не е просто светлина - това е начин на живот, споделен миг между теб и твоя дом. Стремежът за комфорт и ефективност се срещат в едно. С умния контрол (Smart Lighting), ти си господарят на светлината в своя дом, без значение къде си.

С предимствата на автоматизацията, можеш да създадеш идеалната атмосфера за всеки момент: от романтична вечеря до времето за тренировка. 

С интелигентното осветление на Philips, ти не само създаваш уют, но и спестяваш енергия и време.

Това е интелигентното осветление на Philips - твоят нов незаменим помощник за уют и функционалност в дома ти.

смарт светлина от Philips

WiZ Connected

Интуитивен контрол, безжично свързване и безброй възможности за персонализация правят WiZ Connected неизменна част от твоя дом.

С WiZ Connected, свързваш своя дом със смарт технологията, контролирайки осветлението си с лекота през твоето устройство. 

С приложението правиш твоя дом по-умен и по-удобен от всякога. И най-доброто - всичко това може да бъде постигнато с лекота, без сложни настройки или устройства. Дай на своя дом нова светлина с интелигентното LED осветление на Philips с WiZ Connected.

0