Количка

Оргахим

Оргахим се откроява като категоричен лидер в производството на бои и лакове на българския пазар.

За Оргахим

Оргахим е сред най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа. С над 120-годишна история в производството на специализирани химикали и покрития, компанията разполага с модерни промишлени бази, като отделя не малко ресурси за подобряване на своите продукти. Извършването на всичко това включва приоритетно спазване на стандартите за безопасност, опазване на околната среда и човешкото здраве.

Оргахим води химическата индустрия към безспирно развитие и винаги се опитва да предостави позитивна добавена стойност за обществото.

Многогодишната традиция на Оргахим в химическата индустрия, доказаното през годините качество и непрестанното желание на бранда да се развива, поставяйки нуждите на клиентите си на първо място, откроява компанията като категоричен лидер в производството на бои и лакове на българския пазар.

С висококачествените си продукти, марката създава цветни устойчиви решения за дома и за строителството, както и дълготрайна протекция в индустрията и прецизни нюанси за авторепаратурата.

Продуктови решения

Перфектни решения за дома и градината – разнообразието от продукти на марката за дома включва декоративни бои за стени и тавани, продукти за обработка на дърво и метал, както и още специализирани продукти.

Професионални бизнес решения – широката гама от продукти за строителство на Оргахим, обхваща интериорни и екстериорни мазилки, бои и грундове, лепила и шпакловки, подови покрития, хидроизолации и циментови замазки, също така и готови системи за топлоизолация.

Дълготрайни и сигурни решения в производството – Оргахим предлага индустриални продукти, намиращи приложение в отрасли като енергетика, строителство, инфраструктура, химическа, военна и хранително вкусова промишлености, металообработване и машиностроене, транспортни средства.

Перфектна защита за автомобила – с производство и предлагане на авторепаратурни продукти, като китове, филери, базисни и финишни покрития, лакове, бои в готови цветове, спрейове, продукти за защита на купето и други, Оргахим се откроява от конкуренция с отлична гама продукти за защита за превозните средства.

undefined
undefined
undefined
undefined

Брандовете на Оргахим

PROTECTA

Марката PROTECTA е част от групата Оргахим. Тя се отличава с висококачествените си бои за метални повърхности. Сред топ продуктите на PROTECTA са боите с гланцово покритие, които се използват за антикорозионна защита и декорация на нови и ръждясали повърхности от черни метали като врати, парапети, огради, метални покриви, резервоари и други.

Боята PROTECTA 3 в 1 носи качествата и действието на 3 отделни продукта - преобразувател на ръжда, грунд и декоративно покритие. Безпроблемно може да се нанася директно върху ръжда.

ЛЕКО

ЛЕКО е най-рапознаваемият бранд на Оргахим, поддържащ изключително високи стандарти в удовлетворяването на нуждите на своите клиенти. Като марка с установени традициии, водещи началото си от 2000-та година, и целенасочена стратегия за дългосрочно развитие, фокусът на ЛЕКО е да се придържа към мисията си за устойчиво развитие, произвеждайки разнообразни продукти с грижа за хората и природата, докато обогатява портфолиото си. Сред продуктите на ЛЕКО са боите за стени и тавани, както и разновидност от облицовки за дърво, камък и метал.

SPIRIT

SPIRIT е висок клас експертни интериорни бои, създаден, за да дефинира категорията на качествена грижа за стените. SPIRIT подчертава характера и индивидуалността на тези, за които безупречният стил е собствен почерк, а яркото присъствие – непреходен облик.

Това е марката, която постига завършен стил с безупречен ефект, благодарение на хипер високата си устойчивост при триене. Предимство, което гарантира до 7 пъти по-дълготрайна удовлетвореност от постигнатите резултати, спрямо конкурентите на пазара.

Иновации

Оргахим предоставя възможност за млади таланти да се впуснат в света на химичните решения и да допринесат за напредъка на отрасъла в региона. С ясна мисия за откриване и покоряване нови пазари, Оргахим поддържа енергичен екип от професионалисти, инженер-химици и лаборатории за научноизследователска дейност, докато не спира да създава иновации.

Интегрираната производствена верига – от производството на суровини до изработването на готови продукти – осигурява на компанията възможност за бърз растеж и приспособяване, предлагайки най-доброто на пазара. Това е смао част от огромното конкурентно предимство на Оргахим.

Инициативи

Цвят на годината

„Цвят на годината“ е инициатива на Оргахим АД, която води началото си от 2016 година. Начинанието обединява професионалисти от различни сектори, занимаващи се с оформлението на домашната и градска среди. Работата им е да анализират тенденциите и внимателно да определят най-ключовия цвят в интериора и архитектурата за предстоящата година.

Тези тенденции включват различни аспекти от живота около нас като дизайн, изкуство, мода, лайфстайл, нови технологии, социално-икономически фактори и други.

В избора на цвят на годината стандартно участват водещите дизайнери и архитекти на интериорни студиа „Дизайница“ и ATG design, носителят на 4 награди RED DOT design award за индустриален и продуктов дизайн Илиан Милинов, дизайнерските и маркетингови екипи на Оргахим, KAI Group, Кроношпан България, както и водещи колористи.

Бон Бон - Цвят на 2024 – Цветът на 2024 e мек, нежен и деликатен,  отразява насладата от спокойствието, уюта и хармонията у дома. БОН БОН изпълва с романтика и любов, докато носи усещане за щастие и сладък завършек на деня. За едни е приказен и вълшебен, напомняйки детството, вдъхващ чистота и невинност. За други той „прегръща слънцето“, опитомява лошите мисли, създава радост, оптимистична нагласа и вдъхновява.

Цвят на годината Оргахим.png
0