Количка

Legrand

Legrand Improving Lives - Легранд е глобален специалист в изграждането на електрически и цифрови инфраструктури. Легранд променя пространството, в което хората работят, живеят и се забавляват, чрез иновативни технологии и умни, устойчиви решения.

Legrand, световен лидер

Legrand е световен експерт в областта на електрическата и цифровата инфраструктури, предлагащ продукти и решения с изключителна добавена стойност за търговски, жилищни и индустриални обекти. Legrand стимулира процеса на дигитализация на сградите, при това съчетавайки го с намаляване на въглеродния отпечатък. Технологичните знания, водещите позиции, богатият асортимент от продукти, глобалното присъствие и силата на марките се обединяват, за да превърнат Legrand в ключов пазарен участник на световно ниво.

undefined
undefined

Множество филиали, фабрики и отдели, с повече от 38 000 човека работна сила са ангажирани с разработването на лесни за употреба, иновативни и устойчиви решения, с уникални характеристики: лесен монтаж и употреба, надеждност и безопасност, непрекъснато интегриране на нови технологии и разпознаваем и отличим дизайн.
Legrand предлага комплексни решения за дома. Сред тях се открояват емблематичните и съвременни серии ключове и контакти Valena Life, Classia, Niloe отговарящи на всички дизайнерски тенденции и потребителското търсене за изтънчена форма, модулност, функционалност и разнообразие от механизми и цветове. А с гамата разклонители и адаптори Legrand дава възможност на потребителите за зареждане и включване на всички устройства в ежедневието, като едновременно с това те са защитени от пренапрежение или претоварване.

undefined
undefined
undefined
undefined

Социално корпоративна отговорност

Отдадени на един по-устойчив свят

Legrand предоставя конкретни решения на основните обществени проблеми в днешно време. Това означава повишаване на осведомеността както във вътрешния състав, така и сред партньори и клиенти, с цел обединяване на действията за създаване на нисковъглеродно общество.

Днес Legrand се ангажира да засили действията си в полза на все по-отговорно развитие на своите дейности в четири основни области за подобряване на живота:

  • Насърчаване разнообразието и приобщаването
  • Намаляване на въглеродния отпечатък
  • Развитие на кръгова икономика
  • Отговорна бизнес практика

Енергийна ефективност и намаляване на въглеродния отпечатък

В рамките на своя ангажимент към енергийно ефективно и устойчиво развитие, Legrand разработва умни решения за енергиен мениджмънт, мониторинг, контрол и анализ на потреблението в жилищни или офис сгради. А целта намаляване и оптимизиране на потреблението и разходите.  Към богатото си портфолио, компанията предлага и решения за зареждане на електромобили. Зарядните станции на Legrand предоставят удобство и безопасност при зареждане на всички видове електрически и plug-in хибридни превозни средства.

Дизайн и технология

Проактивно дизайнерско мислене

Комбинирайки технологии и естетика в своя дизайн, Legrand създава смислени продукти, които се отличават с практичност и комфорт.  Уникалният подход на компанията и гъвкавостта към непрекъснато променящите се потребности на хората, които се съчетават със силата на глобална марка, създава диференциация на пазара.

Ролята на дизайнерските екипи е да създадат не просто продукт, а да изградят цялостна история около него, пълно потребителско извивяване и добавена стойност за потребителите.

Legrand
0