Inventiv

INVENTIV е марка на Mr.Bricolage, която предлага продукти с потвърдено високо качество и произход. С гаранция, която засилва увереността у потребителите.

За марката

INVENTIV е марка на Mr.Bricolage, която предлага уникални продукти с потвърдено високо качество и произход. С гаранция, която засилва увереността у потребителите. Продуктите се отличават не само с доказано качество, но и с иновативен дизайн и истински атрактивна визия.

Mr.Bricolage е уверен в качеството на Inventiv, осигурявайки на клиента продукти, произведени в съответствие с изискванията на френския пазар и предназначени за продажба в Западна Европа. Производственият процес на Inventiv обхваща 15 директиви за стандарт на качеството и опазването на околната среда на Европейския съюз, гарантирайки, че всяка част от производствения процес е в съответствие с най-високите изисквания.

Удължена гаранция

Mr.Bricolage удостоверява продуктите с марка Inventiv с удължена гаранция от поне 3 години, предоставяйки на клиентите си сигурност и дългосрочна надеждност. Тази изключителна гаранция е резулта от стриктните стандарти и качествени характеристики, които дефинират всеки продукт в серията Inventiv.

Всеки етап от производствения процес е внимателно наблюдаван, преминавайки през 3 нива на контрол. Независими външни одити се извършват, за да осигурят изключително високо качество и технически предимства на всеки продукт. Така, Mr.Bricolage подсигурява, че продуктите Inventiv отговарят на очакванията ти и осигуряват надеждна и устойчива употреба във времето.

Продукти за хоби майстори

Косачки

Петгодишната гаранция на електрическите и моторни косачки INVENTIV отразява несравненото ни доверие в тяхното качеството. Вярваме, че те предоставят надеждност и ефективност, които задоволяват нуждите на всеки клиент. Гамата от косачки Inventiv, представена в Mr.Bricolage, включва уникални продукти, които не са достъпни на други места.

Сред тях са:

  • Електрическа косачка с различна мощност и ширина на косен;
  • Моторна бензинова косачка с електрически старт и регулиране на скоростта на самохода;

Всички модели се отличават с удобства като централно регулиране на височината на косене и индикатор за пълен кош. За улеснение на клиентите, всеки продукт INVENTIV е обозначен с етикет, предоставящ основни характеристики, които правят избора им още по-лесен.

Градински мебели и барбекюта

Градинските мебели и барбекюта Inventiv са подходящи за външни условия и устойчиви на влиянието на околната среда. Дизайнът на мебелите Inventiv е атрактивен и съобразен с последните тенденции в обзавеждането във Франция. Тези продукти не само предоставят комфорт и функционалност, но и стил и елегантност. С градинските мебели Inventiv, външният интериор е не само приятно място за отдих, но и източник на вдъхновение и красота, отразяващи съвременните тенденции.

Смесители

Смесителите Inventiv предлагат дълъг период на безпроблемна употреба. Произведени съгласно френския стандарт за качество NF, те са изпитани за здравина и устойчивост.

Смесителите Inventiv са сертифицирани като произведени от материали, безвредни за качеството на водата. С керамичен механизъм и месингово тяло, те осигуряват прецизен контрол върху потока на водата и издръжливост на употреба. Модерният дизайн и лесният монтаж ги правят подходящи за всяка баня или кухня.

Електроинструменти

Гамата от електроинструменти Inventiv отразява безкомпромисен стремеж към високо качество. Разработени от френски специалисти, те се отличават с висока здравина и ергономичност.

Производството им гарантира съответствие с европейските стандарти за безопасност, шум, нагряване, електромагнитно поле и електромагнитна съвместимост с електрическите мрежи. Продуктите предоставят значителни предимства, включително повече мощност, допълнителни аксесоари, практичност, и удължена гаранция, без компромиси по отношение на цената.

Инструменти на марка Inventiv
0