Количка

Grohe

GROHE e световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. От 2014 година, GROHE е част от корпорацията LIXIL Group, водещ производител на строителни материали и продукти свързани с водата.

За да предложи на своите потребители „Истинско удоволствие от водата“ за всеки продукт, марката поставя на главно място основните ценности: иновативни технологии, високо качество, ненадминат дизайн и устойчиво развитие.

Какво стои зад портфолиото GROHE QuickFix „ SURPRISINGLY EASY”?

Да изпитате истинско удовлетворение от обновяването на вашата баня или кухня. Да се справите с ремонта у дома сами, със собствените си ръце -  това означава GROHE QuickFix.

Така че, независимо дали просто искате да смените смесителя в кухнята или искате да ремонтирате цялата си баня – GROHE QuickFix ви предоставя решението и правилните продукти, за да го направите.

Обещанието „изненадващо лесно“ идва с три ключови предимства: QuickTool, QuickVideo и QuickGuide. QuickTools са широка гама от различни инструменти, осигуряващи лесен монтаж. QuickVideos са видеоклипове с инструкции за монтиране – просто сканирайте QR-кода, а QuickGuides са лесни за разбиране ръководства.  

GROHE QuickFix – За изненадващо лесно преобразяване на баня и кухня! Никога не сте опитвали сами да направите ремонт? С QuickFix можете да го направите. Започнете своя проект още днес и се насладете на новия си начин на живот. Нашата широка гама от иновативни продукти предлага отлично съотношение цена-качество.

Grohe QuickFix е разумното решение за независимия потребител!

undefined
undefined
undefined

Ценностите на GROHE

КАЧЕСТВО, ТЕХНОЛОГИЯ, ДИЗАЙН И УСТОЙЧИВОСТ.

Четири ценности на марката, които илюстрират  ангажимент за създаване на изключителни преживявания. Стандартите на компанията са изключително високи и може да бъдете сигурни, че всеки път когато завъртите смесител на GROHE или влезете да се къпете под душ GROHE, може да почувствате разликата.

КАЧЕСТВО

Всички продукти на компанията притежават високо качество. От изграждане на концепция, до избор на материали и производство, осигурявайки грижа за всеки детайл, правят така, че може да разчитате на всеки техен продукт за години напред.

ТЕХНОЛОГИЯ

Продуктите на GROHE са едни от най-добрите в този сектор. Компанията използва най-новите технологии, с цел да осигури истинско удоволствие от водата и да направи живота на потребителя още по-добър.

ДИЗАЙН

Във всичките си колекции, GROHE се стреми да предлага координиран дизайн, който е разпознаваем и привлекателен, като в същото време отговаря на все по-голямото търсене за елегантни и смарт решения за дома.

УСТОЙЧИВОСТ

GROHE обръща голямо внимание върху въздействието на продуктите си върху околната среда както през периода на производство, така и през периода на тяхното използване и след това, за да съхрани удоволствието от водата и за идните поколения. Точно затова, концентрира всичките си творчески идеи в това да усъвършенства устойчиви системи. Например технологията GROHE EcoJoy™ от дълго време е част от смесителите и душовете в портфолиото на компанията. Тази функция помага за спестяването на до 68 процента от използваната вода.

undefined
undefined
undefined
Grohe Mr Bricolage
0