Количка

Gardena

GARDENA е водеща марка за висококачествени градински инструменти в Европа и присъства в над 80 страни по света.

GARDENA – лидер в умното градинарство

Gardena е предпочитаната марка за милиони собственици на домове и градини по света, когато става въпрос за грижа за градината. Разположена в Улм, Германия, GARDENA предоставя изчерпателен асортимент от всичко необходимо – от системи за напояване, помпи, грижа за тревата, роботика и интелигентни системи, до грижа за дървета и храсти, градински инструменти, обработка на почвата и градско градинарство.

В момента GARDENA е водеща марка за висококачествени градински инструменти в Европа и присъства в над 80 страни по света. С перфектно продуктово предлагане, компанията прилага емоционален подход, за да достигне до онези, които виждат своята градина като "жизнено пространство близо до природата" – място за благополучие, отдих и забавление.

Инструменти от Гардена

Последователни в успеха и иновациите

Тайната на успеха винаги е била във високата иновативна сила на Gardena, както и в последователната търговска и маркетингова политика.

От основаването си през 1961 г., GARDENA преминава от малка търговска фирма за градински инструменти към световно признат производител на интелигентни продукти и системи за грижа за градината, в рамките на няколко десетилетия. Революционният момент настъпва с представянето на оригиналната система GARDENA през 1968 г. Концепцията за предоставяне на системни решения продължава през последващите десетилетия с представянето на GARDENA combisystem (1977), GARDENA accu-system V12, GARDENA Sprinklersystem и GARDENA Micro-Drip-System (през цялата 1990 г.).

2016 – GARDENA прави градинарството умно

През 2016 година, Gardena представя умното градинарство на пазара – бъдещето на градинарството. Това е възможността да си в постоянно течение с това, как се развиват растенията в твоята градина – навсякъде и по всяко време чрез интелигентната система GARDENA. Грижата за тревата и поливането са улеснени с помощта на мобилно приложение.

Sustainovate – за устойчиво бъдеще

Sustainovate е в сърцето на стратегията за развитие на Gardena. Това е основният подход за интегриране на устойчивостта по-дълбоко в бизнеса и ценностите на компанията. Чрез Sustainovate, Gardena преосмисля как да използва продуктите си по-ефективно, произвеждайки ги с интелигентни по отношение на ресурсите материали. Gardena е пионер в създаването на решения, които помагат на клиентите да правят по-устойчив избор всеки ден.

Sustainovate представлява ангажимента на марката да води индустрията в прехода към ресурсно интелигентна икономика. Това обхваща три области на промяна и три цели до 2025 г., които преформулират начина, по който взаимодействаме помежду си - въглерода, кръговата икономика и хората.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Възможности

Енергийна трансформация – с технологията и стремежа за развитие, както и мащабирането на решения, които позволяват на клиентите да използват възобновяема енергия, Gardena разраства пазара за електрически решения, предоставяйки на клиентите си продукти, които надхвърлят стандартите за ефективност и съдържат истинско конкурентно предимство. Бавното преминаване към възобновяема електрическа мрежа оказва позитивно влияние върху целите за намаляване на CO2 емисиите.

Скорост на технологията – Развиващата се технология за батерии на Husqvarna Group има възможността да замени приложенията на изкопаеми горива. Също така, благодарение на процеса на дигитализация, днес Gardena споделя продукти, обновява качеството им и съкращава сроковете за представяне на иновации на пазара.

Промени в потребителското поведение – Осъзнаването за изменението на климата, ограничените ресурси и постепенната загубата на биоразнообразие повишава търсенето на човека за по-устойчиви решения. Заинтересованите страни очакват от компаниите да спазват високи екологични стандарти. Именно затова, Gardena осигурява многообразие от иновативни екологични възможности и кръгови бизнес модели.

ReTh!nk – Новата гама EcoLine. Устойчиво направени. Естетически проектирани. Издръжлива конструкция.

GARDENA EcoLine е първата гама от висококачествени градински инструменти на пазара, която е направена със значителни дялове рециклирани материали. Пластмасовите компоненти на всеки продукт се състоят от поне 65% рециклиран материал. GARDENA EcoLine е отличена с Германската награда за устойчивост за дизайн 2022 в категорията „Визия“.

Продуктите за поливане и ръчните инструменти от новата гама GARDENA EcoLine впечатляват градинарите със своето безкомпромисно качество, висока издръжливост, атрактивен дизайн и изключителна лекота на използване.

Градински инструменти
0