Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Восъци за дърво и флумастери

Пазарувай по цена

6.99 лв. 35.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 33 продукта
  • 1(current)
  • 2

Восъци и флумастери

Дървените материали трябва да бъдат добре обработени, за да издържат на факторите на средата, която ги заобикаля. Често дървото е изложено на влага, което води до появата на мухъл и благоприятна среда за развитие на гъбички и насекоми. Най-добрият вариант е дървените мебели да бъдат обработени с помощта на восъци, а ако след това забележиш лека драскотина - поправи я бързо и лесно с флумастер. Восъкът се използвал още в далечното минало, тъй като не се окислява и запазва за дълго добрия вид на третираната повърхност. Днес тези продукти се предлагат в метални кутии, приличащи на консерва. Те притежават и много други положителни свойства като водоустойчивост и защита от химически фактори. Обърни се към нашите компетентни консултанти, които ще ти помогнат да закупиш най-подходящия продукт и да превърнеш дървените плоскости в перфектен вид, сякаш са току-що излезли от магазина.

Как се използват восъците за дърво

Пчелният восък е естествен материал, който стои в основата на много препарати за обработка на дърво. Mr. Bricolage предлага:

  • вакси;
  • масла;
  • чист пчелен восък.

Пастите и различните вакси се нанасят с помощта на специален тампон или кърпа и са чудесен завършек, след импрегниране на дадена дървена повърхност. Полирането с тях дава перфектни резултати. Течните продукти използвай за големи повърхности. Благодарение на своята структура, нанасянето става лесно с помощта на четка и улеснява работата, ако ти се налага да боядисаш по-обемисто пространство или мебел. Обикновено продуктите, съдържащи восък, са в по-тъмни цветове и служат за заличаване или поправяне на драскотини, цепнатини или други нарушения по повърхността на дървесината. За да завършиш обработката на дървесината, използвай масло, което ще я накара да заблести и в същото време ще запази цялостната ѝ структура и функции.При необходимост нанеси няколко слоя от избрания продукт. Единственото, което можеш да постигнеш е по-добър ефект.

Защо е необходим маркер/флумастер за дърво

Случвало ли ти се е да придадеш на нещо перфектен външен вид, но случайно да изтървеш нещо върху него или да му направиш драскотина, опирайки го в друг предмет? Дори и следата да е почти незабележима, вероятно ще те дразни и тук на помощ идват маркерите за заличаване на драскотини. За употребата им няма нужда да говорим - махаш капачката и заличаваш дефекта. Нека споменем тяхната функционалност. Благодарение на голямото разнообразие от цветове, което Mr. Bricolage предлага, всеки успява да намери точния цвят за неговите дървени повърхности. Възползвай се от това лесно решение за поддръжка на вече обработен дървен материал и то на невероятно ниски цени.