Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

Найлони / Предпазни покривала

Пазарувай по цена

1.19 лв. 18.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Дължина (СМ)

Пазарувай по Ширина (СМ)

Пазарувай по магазин

Намерени 13 продукта

Найлони / Предпазни покривала

Всеки дом има нужда от освежаване и пребоядисване. Това може да се окаже доста тежка задача, тъй като всички мебели са в помещението. Освен боя, за боядисването е необходимо да имаш още куп консумативи. Към тях можем да добавим и найлоните и различните покривала, с които да предпазиш всичко, което се намира в стаята. С тях можеш да бъдеш спокоен, че нищо няма да бъде повредено и замърсено. Разнообразие от продукти ще откриеш в категорията. По отношение на размерите, плътността и характеристиките, можеш да избираш сред редица продукти. Найлоните за покриване са неизменна част от целия процес на боядисване. Разбира се, те могат да се използват и в много други случаи, когато имаш нужда да предпазиш дадена повърхност. Разгледай продуктите и поръчай още сега. Цените, които Бриколаж предлага, са различни, така че всеки да намери подходящия за себе си продукт.

От какво ни предпазват по време на боядисване

Ако предстои боядисването на помещение за първи път, то няма нищо, което да те притеснява. Стаята е още празна, подът не е готов и единствената опасност е да изцапаш себе си с боя. Ако помещението е напълно обзаведено обаче, нещата съвсем не стоят така. Вероятно всичко, което искаш да направиш, е да промениш цвета на стените или да залепиш тапети. И в двата случая имаш нужда от найлон, който да предпази както мебелите, така и пода. Дори на най-добрите майстори се случва да изцапат - да падне боя на пода или върху част от обзавеждането. Предпазните покривала ще ти спестят всички тези главоболия. Благодарение на достъпните си цени, всеки лесно ще се сдобие дори с няколко комплекта, за да е сигурен, че ще успее да покрие навсякъде, където е необходимо. Внимателно чети етикета, тъй като всеки продукт е с различен размер и характеристики.

Какви размери има

В раздела ще откриеш стандартни покривни найлони с размери:

  • 10 кв.м;
  • 20 кв.м;
  • 50 кв.м.

Освен това, ако имаш нужда от по-дебел предпазен слой, можеш да закупиш платнище, което дава още по-голяма защита. Моделите са различни - ще откриеш и специално покриващо фолио с тиксо, което лесно да разпънеш и закрепиш върху пода и мебелите. Гарантираме ти, че всички продукти са с високо качество и няма да съжаляваш за своя избор. Важно е да прецениш какво е нивото на защита, от което имаш нужда, след което да преминеш към покупка. Ако ще боядисваш с боя, то стандартният покривен найлон ще ти свърши перфектна работа. Ако обаче ремонтите, които ще се извършват, са по-груби и основни, по-добре е да избереш по-голяма степен на защита, в случай, че няма как да изкараш обзавеждането извън помещението.