(29)

Специални грундове

30
Релевантност

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Специални грундове

Грундирането е процес, при който върху основата се нанася специален продукт, съдържащ различни химични вещества. По този начин тя се изразява, което води до по-добро сцепление с основата. Бриколаж ти предлага разнообразие от модели на различни цени, за да откриеш най-подходящия за твоите нужди. Специално за нашите клиенти, грундовете сме разделили в няколко категории според техните характеристики, а именно:

  • за камък;
  • за фасадни бои и мазилки;
  • за дърво и метал;
  • за стени и тавани;
  • специални грундове.

В последно посочената по-горе категория ще откриеш специални видове, които могат да ти помогнат в различни ситуации. Разгледай, избери и поръчай още сега. В случай, че имаш нужда от помощ, обърни се към консултантите на Мосю Бриколаж, които ще ти помогнат да вземеш най-правилното решение.

Какво представляват

Видовете в тази категория също имат функцията да подобряват повърхността и да допринасят за по-лесната и качествена работа по нея след нанасяне. Разбира се, имат и други функции, в зависимост от това какъв модел сте избрали. Например, епоксидният грунд притежава антикорозионна защита и е предвиден за нанасяне върху метал и метални повърхности, особено ако са изложени на различни атмосферни условия. Ще го откриеш в няколко цвята, за да си напълно удовлетворен. Ще намериш още акрилни модели, продукти за тониране, видове с нано частици и други. Тук се нарежда и универсалният, който е често предпочитан от клиентите. Какъвто и продукт да избереш, важно е да знаеш, че той няма да промени външния вид на основата, където се полага.

Какво е тяхното предназначение

Всеки продукт в категорията има различно предназначение. Според това, грундовете разделяме на дълбокопроникващи и такива, които са само по повърхността на основата. Съветваме те добре да се информираш от какво имаш нужда преди да закупиш. Сред най-важните предназначения на всеки вид са:

  • придаване на здравина и дълъг живот на основата;
  • водонепропускливост;
  • защита от петна и натрупване на прахови частици;
  • устойчивост към атмосферните условия;
  • защита от поява на мухъл и плесен.

Това са само малка част от основните предназначения на специалните грундове. На всеки продукт ще откриеш пълно описание за какво е най-добре да го използваш, за да постигнеш най-добри резултати. Много често производителите предлагат цяла серия продукти, които да нанасяш последователно по повърхността. Използвайки такава серия, ще си напълно сигурен за доброто качество и перфектни крайни резултати.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0