Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Разредители

Пазарувай по цена

4.49 лв. 149 лв.

Пазарувай по Цвят

Пазарувай по магазин

 • 1(current)
 • 2
Намерени 33 продукта
 • 1(current)
 • 2

Разредители

Да започнем с това, че между разредители и разтворители има съществена разлика в приложението. Разредителите са неизменна част от процеса на боядисване или обработване на повърхност с различни продукти. За да задоволим нуждите на всеки клиент, в онлайн магазина на Бриколаж ще откриеш голямо разнообразие от разредители за бои и лакове на различни цени. Избери и поръчай сам или потърси помощ от нашите експерти в областта, които са винаги готови да дадат своето компетентно мнение.

Какво представляват разредителите за бои

Основната им функция е разреждане и разтваряне на лакове и бои. Могат да се използват за всякакви видове, като предимно са необходими за продуктите от метал и дърво. Разредителите се използват и за почистването на валяци, четки, бояджийски пистолети и други инструменти за боядисване. Важно е да знаеш, че се изпаряват много бързо и лесно и е възможно да са вредни за здравето, както и за околната среда. Някои модели са предназначени за работа с бои за метали. Основното им приложение е обезмасляване и почистване на металната повърхност преди да започнеш с боядисването. Вероятно когато чуеш “разредител”, първото, за което се сещаш е кореселин. Той е мощно разграждащо средство, което премахва всякакъв вид бояджийска основа от различни повърхности. За да обобщим, тези продукти ще ти помогнат лесно да премахнеш или разредиш лак или боя, както и да почистиш всички инструменти, с които си работил.

Какво е предназначението на АМВ и МРТ

И двата модела - АМВ и МРТ са предназначени за разреждането на различни алкидни системи като емайллакове, безцветни лакове, грундове, алкидни бои и други. АМВ и МРТ са смес от въглеводороди - алифатни и ароматни и са директно готови за употреба. Това, което трябва да направиш е да добавиш избрания от теб вид към продукта, който ще разреждаш. Прибавяй по малко като бъркаш непрекъснато, докато получиш еднородна хомогенизирана смес. Можеш да използваш АМВ и МРТ за почистване на зацапани места, както и инструментите, които си употребил по време на боядисване.

Начин на съхранение

Тъй като не е безвреден, важно е да се запознаеш с инструкциите и начинът на съхранение, преди да го използваш. Сред най-важните са:

 • Съхранявай на закрити и сухи места;
 • Пази от топлина и директни слънчеви лъчи ;
 • Лесно запалим - пази от огън;
 • Съхранявай продукта в оригиналните опаковки, като ги държиш добре затворени;
 • Избягвай контакт с очите и кожата. При нужда се обърни към лекар;
 • Използвай на проветриви места; 
 • Пази от деца.

Чети инструкциите и начина на съхранение всеки път, когато използваш продукта, за да си сигурен в безопасността преди, по време на и след работа с него.