Количка
(34)

Разредители

30
Релевантност
АЦЕТОН 1Л
undefined
8
49 лв.
6
79 лв.

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Разредители

Да започнем с това, че между разредители и разтворители има съществена разлика в приложението. Разредителите са неизменна част от процеса на боядисване или обработване на повърхност с различни продукти. За да задоволим нуждите на всеки клиент, в онлайн магазина на Бриколаж ще откриеш голямо разнообразие от разредители за бои и лакове на различни цени. Избери и поръчай сам или потърси помощ от нашите експерти в областта, които са винаги готови да дадат своето компетентно мнение.

Какво представляват разредителите за бои

Основната им функция е разреждане и разтваряне на лакове и бои. Могат да се използват за всякакви видове, като предимно са необходими за продуктите от метал и дърво. Разредителите се използват и за почистването на валяци, четки, бояджийски пистолети и други инструменти за боядисване. Важно е да знаеш, че се изпаряват много бързо и лесно и е възможно да са вредни за здравето, както и за околната среда. Някои модели са предназначени за работа с бои за метали. Основното им приложение е обезмасляване и почистване на металната повърхност преди да започнеш с боядисването. Вероятно когато чуеш 'разредител';, първото, за което се сещаш е кореселин. Той е мощно разграждащо средство, което премахва всякакъв вид бояджийска основа от различни повърхности. За да обобщим, тези продукти ще ти помогнат лесно да премахнеш или разредиш лак или боя, както и да почистиш всички инструменти, с които си работил.

Какво е предназначението на АМВ и МРТ

И двата модела - АМВ и МРТ са предназначени за разреждането на различни алкидни системи като емайллакове, безцветни лакове, грундове, алкидни бои и други. АМВ и МРТ са смес от въглеводороди - алифатни и ароматни и са директно готови за употреба. Това, което трябва да направиш е да добавиш избрания от теб вид към продукта, който ще разреждаш. Прибавяй по малко като бъркаш непрекъснато, докато получиш еднородна хомогенизирана смес. Можеш да използваш АМВ и МРТ за почистване на зацапани места, както и инструментите, които си употребил по време на боядисване.

Начин на съхранение

Тъй като не е безвреден, важно е да се запознаеш с инструкциите и начинът на съхранение, преди да го използваш. Сред най-важните са:

  • Съхранявай на закрити и сухи места;
  • Пази от топлина и директни слънчеви лъчи ;
  • Лесно запалим - пази от огън;
  • Съхранявай продукта в оригиналните опаковки, като ги държиш добре затворени;
  • Избягвай контакт с очите и кожата. При нужда се обърни към лекар;
  • Използвай на проветриви места;
  • Пази от деца.

Чети инструкциите и начина на съхранение всеки път, когато използваш продукта, за да си сигурен в безопасността преди, по време на и след работа с него.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0