Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Грундове за фасадни бои и мазилки

Пазарувай по магазин

Намерени 1 продукта

Грундове за фасадни бои и мазилки

Грундът е основата, която трябва да се нанесе преди основното боядисване, шпакловане, лепене на тапети и други. Неговата основна функция е изравняване на повърхността и намаляване на попивателната ѝ способност. В зависимост от това за какво ще го използваш, на пазара се предлагат голямо разнообразие от продукти, сред които:

  • за дърво и метал;
  • за стени и тавани;
  • за фасадни бои и мазилки;
  • за камък;
  • специални грундове;

Въпреки че имат една и съща основна функция, различните модели имат различни характеристики. Добре е да съобрази какво купуваш, в зависимост от повърхността, която обработваш, за да получиш максимално добри резултати накрая. Фасадните покрития изискват добра основа, за да не се получи свличане, неравности или други неприятни крайни резултати.

Какви грундове за фасадни бои и мазилки ще видиш

Продуктите са подходящи за основа на силиконова или минерална мазилка. Цените им са абсолютно достъпни, а добрата работа, която ще свършат, е безценна.  Фасадните мазилки са с различен строеж и се нанасят като крайно покритие върху повърхността. Тъй като са подложени на постоянното влияние на външните условия, те трябва да са добре изработени и добре закрепени за основата. Важно е тя предварително да бъде подготвена, за да се избегне по-нататъшното затруднение при нанасяне на крайния слой. Използването на импрегнатор или двукомпонентна хидроизолация ще даде добро сцепление с повърхността и ще е предпоставка за лесното и равномерно нанасяне на мазилката или боята. Двукомпонентната хидроизолация ще предотврати и появата на влага, която образува мухъл и развива бактерии. Подготовката с грунд импрегнира в дълбочина, заздравява и изравнява основата.

Полезни съвети от Мосю Бриколаж

След като добре знаеш всички важни функции на грунда, време е да избереш подходящия за твоята фасада продукт. Съветваме те задължително да го използваш, за да имаш добър краен резултат. Фасадните мазилки са инвестиция, която, след направата, ще стои много дълго време. Затова е важна добрата изработка и качествените материали. Избери от нашия онлайн магазин или посети някой от физическите ни магазини, за да се възползваш от най-добрите предложения. Добре е да използваш продукти от една и съща марка, тъй като така сигурността за добра връзка между слоевете ще е още по-голяма. Повечето марки продукти предлагат цели серии в различни цветове, чиито компоненти да използваш последователно. Разгледай и поръчай още сега.