Количка
(15)

Грундове за дърво и метал

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Грундове за дърво и метал

Без значение дали говорим за метал или дърво, ако се стремим към добро повърхностно покритие, трябва да създадем добра основа. Затова, преди да започнеш да използваш крайния продукт, важно е да обработиш дървото или метала с грунд. Той има свързващи и укрепващи свойства, благодарение на които заздравява повърхностите и предотвратява по-късни евентуални повреди. Нещо друго важно е, че грундът има абсорбираща функция спрямо следващия материал. Така, когато дойде време за нанасяне на боя или лак, те лесно и равномерно ще се разнесат по обработваемото поле. Мистър Бриколаж предлага на своите клиенти широка гама продукти по отношение на цена и специфични свойства. Когато правиш ремонт или поправяш част от домът си, винаги избирай висококачествени продукт, с които да постигнеш най-добър резултат. Ако изпитваш затруднение, попитай нашите консултанти, които с радост ще съдействат.

Как се използват грундовете за дърво и метал

Грундът се използва по определени правила за постигане на най-добри резултати. Нека дадем пример с ронлива и напукана повърхност, при която ще имаш нужда от няколко слоя, за да бъде добре укрепена. При равни и по-здрави основи, един тънък слой е напълно достатъчен. Използването на грунд с високо качество ще ти спести голямо количество от продукта, нанесен в следващия слой. Важно е да кажем, че ако дървото има цепнатини или по-големи отвори, то изразходеният материал ще бъде повече. При нас ще откриеш различни качествени видове, като:

  • импрегниращи;
  • антикориозионни;
  • епоксидни;
  • 3 в 1.

Какъвто и да е твоят избор, той ще ти помогне за качественото полагане на различни видове настилки и облицовки след това. Грундирането е задължително и е най-добрият начин да заздравиш основата и да избегнеш последващи повреди по нея. Сред другите важни функции при използването на грунд е, че изравнява попивателната способност на бои, мазилки, шпакловки и лепила. За да имаш перфектен краен резултат, като първа стъпка, грундирай обработваемите дървени или метални повърхности.

Универсални ли са

Съществуват хиляди видове, като всеки има своите специфични характеристики. В зависимост от това за каква употреба ти е нужен, трябва да избереш правилния материал. Универсали модели има, но нашият съвет е да избираш винаги продукти от една серия, тъй като те носят най-добрите резултати. Продуктите са и в различни цветове, за да може да намериш идеалния, който пасва на мястото, на което ще го използваш. Съветваме те винаги да четеш характеристиките на продукта, преди да го закупиш. Всяка кутия има етикет, който правилно ще те насочи към избора. Ако изпитваш затруднение, обърни се към нашите консултанти. Те са висококвалифицирани и със сигурност ще ти помогнат да вземеш най-правилното решение.


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0