Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Бои за радиатори

Пазарувай по магазин

Намерени 1 продукта

Бои за радиатори

Отоплението през зимата е изключително важно за нашия комфорт, а сред най-предпочитаните методи за него е използването на радиатори. След известно време в употреба, чугунените радиатори и останалите части на отоплителната система имат нужда от поддръжка, за да запазят добрия си външен вид. В онлайн магазина на Мосю Бриколаж ще откриеш разнообразие от бои за специална употреба, сред които:

  • за басейни;
  • за радиатори;
  • за покриви и улуци;
  • за автомобили;
  • за кошери; 
  • за пътна маркировка и други.

Боите за радиатори се отличават със специални характеристики и свойства, които водят до най-добри крайни резултати. След употреба, остави своето мнение за продукта, защото то е изключително важно както за нас, така и за всички останали клиенти. Цените на продуктите са изключително добри, с което се стараем да задоволим нуждата на всеки един клиент.

Какво трябва да знаем, когато избираме

Когато е време да боядисаш различните части на отоплителната система вкъщи, задължително използвай специални за целта спрейове и бои. Козметичните ремонти по котли, отоплителни тръби и други части на отоплителните системи могат да бъдат изключително лесни, ако се правят с подходящите продукти. Те са разработени на специални бази от алкидни смоли, което допринася да тяхната еластичност и перфектна покривност. Отличават с висока адхезия и подлежат на лесно нанасяне. Изключително устойчиви са на високи температури до 100 градуса. Не се лющят и не пожълтяват при висока температура. За най-добри резултати на тези термоустойчиви продукти, винаги почиствай от прах, мазнини и други замърсявания по повърхността, която ще обработваш. Всички инструменти, които използваш по време на работа можеш да почистиш с разредител, вода и сапун. Имай предвид, че крайният резултат си проличава винаги след като е минало известно време на експлоатация на обработената повърхност.

Трябва ли радиаторите да бъдат студени

Полагането не е трудно и можеш да го направиш сам, без помощта на специалист. Термо боята трябва да бъде добре разбъркана и да се нанесат минимум два слоя. Боядисването става с помощта на валяк, четка или бояджийски пистолет. По отношение на температурата, повърхностите не трябва да по-студени от 5 градуса и по горещи от 35 градуса. Тоест, не е задължително отоплителните части да бъдат напълно студени, но не бива да бъдат и прекалено горещи. Не започвай боядисване, ако въздухът е прекалено влажен, тъй като влияе на свойствата на боята. Първият нанесен слой изсъхва в рамките на няколко астрономически часа. Вторият е добре да се нанесе след минимум един ден, като винаги е добре да се съобразим с различните атмосферни условия.