Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Бои за басейни

Пазарувай по цена

53.99 лв. 170.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Разфасовка (Л)

Пазарувай по Цвят

Пазарувай по магазин

Намерени 2 продукта

Бои за басейни

Лятото е един прекрасен сезон, през който всеки мечтае за дълги дни, прекарани покрай басейна. Още по-хубаво е да имаш такъв вкъщи и можеш да му се наслаждаваш по всяко време. Разбира се, той има нужда от поддръжка, за която лесно можеш да се погрижиш. Всичко, от което имаш нужда е специална боя, с която да запазиш неговия перфектен вид за дълъг период от време. Ще я намериш в онлайн магазина на Бриколаж, и то на изключително добри цени. Свържи се с нас и задай своите въпроси, в случай, че имаш такива. След използване на продуктите, остави своето мнение, което е изключително важно за нас. 

За какво е предназначена боята за басейни

Боята има защитни свойства, като в същото време предава перфектен вид на фасадните части на басейна. Силиконовите и надуваеми басейни са една добра алтернатива, ако имаш двор. Ако разполагаш с голямо пространство обаче, изгради истински басейн, който вече лесно можеш да поддържаш. Боята за него е с двукомпонентно епоксидно покритие. Намират се и продукти на каучукова основа, които също биха били полезни. Използвай още и за:

  • фонтани;
  • цистерни;
  • изкуствени язовири;
  • нанасяне върху бетонови, гипсови и други замазки.

Специално разработените бои издържат на третиране с различни препарати и са подходящи за нанасяне както върху метални, така и върху бетонни покрития. Отличават се с висока алдхезия, като основното им предназначение е осигуряването на гладки и еластични повърхности. Тези специфични продукти са устойчиви на пропуквания и влиянието на ултравиолетовите лъчи. Високата износоустойчивост гарантира дълготраен добър външен вид. 

По колко слоя е препоръчително да се нанася

Нека започнем с това, че е важно повърхността, върху която ще се нанася боята, трябва да бъде предварително подготвена. Добре е да бъде суха и идеално почистена от прах, стари материали, с които е обработвана и петна от мазнини или различни препарати. Ако повърхността е нова е важно да мине определен срок от време преди боядисването да започне. Препоръчително е да се нанесат минимум два слоя. При необходимост, нанеси и трети. Използвай четка, бояджийски пистолет или валяк. Между нанасянията трябва да има времеви интервал от минимум 12 часа. Само така ще получиш добри резултати. Максималното време между първо и второ боядисване не трябва да бъде повече от два дни, за да се избегне лошо сцепление между слоевете. За да видиш крайния резултат, е необходимо басейнът да бъде напълнен с вода. Това трябва да се случи около седмица след боядисването и само тогава покритието с боя ще може да придобие своите окончателни свойства и функции.