Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Бои за басейни

Пазарувай по цена

62.99 лв. 222.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Разфасовка (Л)

Пазарувай по Цвят

Пазарувай по магазин

Намерени 2 продукта

Бои за басейни

Лятото е един прекрасен сезон, през който всеки мечтае за дълги дни, прекарани покрай басейна. Още по-хубаво е да имаш такъв вкъщи и можеш да му се наслаждаваш по всяко време. Разбира се, той има нужда от поддръжка, за която лесно можеш да се погрижиш. Всичко, от което имаш нужда е специална боя, с която да запазиш неговия перфектен вид за дълъг период от време. Ще я намериш в онлайн магазина на Бриколаж, и то на изключително добри цени. Свържи се с нас и задай своите въпроси, в случай, че имаш такива. След използване на продуктите, остави своето мнение, което е изключително важно за нас. 

За какво е предназначена боята за басейни

Боята има защитни свойства, като в същото време предава перфектен вид на фасадните части на басейна. Силиконовите и надуваеми басейни са една добра алтернатива, ако имаш двор. Ако разполагаш с голямо пространство обаче, изгради истински басейн, който вече лесно можеш да поддържаш. Боята за него е с двукомпонентно епоксидно покритие. Намират се и продукти на каучукова основа, които също биха били полезни. Използвай още и за:

  • фонтани;
  • цистерни;
  • изкуствени язовири;
  • нанасяне върху бетонови, гипсови и други замазки.

Специално разработените бои издържат на третиране с различни препарати и са подходящи за нанасяне както върху метални, така и върху бетонни покрития. Отличават се с висока алдхезия, като основното им предназначение е осигуряването на гладки и еластични повърхности. Тези специфични продукти са устойчиви на пропуквания и влиянието на ултравиолетовите лъчи. Високата износоустойчивост гарантира дълготраен добър външен вид. 

По колко слоя е препоръчително да се нанася

Нека започнем с това, че е важно повърхността, върху която ще се нанася боята, трябва да бъде предварително подготвена. Добре е да бъде суха и идеално почистена от прах, стари материали, с които е обработвана и петна от мазнини или различни препарати. Ако повърхността е нова е важно да мине определен срок от време преди боядисването да започне. Препоръчително е да се нанесат минимум два слоя. При необходимост, нанеси и трети. Използвай четка, бояджийски пистолет или валяк. Между нанасянията трябва да има времеви интервал от минимум 12 часа. Само така ще получиш добри резултати. Максималното време между първо и второ боядисване не трябва да бъде повече от два дни, за да се избегне лошо сцепление между слоевете. За да видиш крайния резултат, е необходимо басейнът да бъде напълнен с вода. Това трябва да се случи около седмица след боядисването и само тогава покритието с боя ще може да придобие своите окончателни свойства и функции.