Работно време: понеделник  – събота от 8 до 21 ч, неделя от 9 до 20 ч. Плевен  от 8 до 20 ч., неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 10.00 до 22.00 ч.  Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.  Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.

БАЗА ЗА ТОНИРАНЕ CF BW 980 MЛ. ВИТЕКС ЕК

14,99  лв.
9,99  лв.

Код Bricolage: 997639
Онлайн Наличност: 104

• Екологична
• Хипоалергична – Антимикробна
• Устойчивост на често миене.
• Висока покривност
• Прецизност на разцветките

Цената на продукта е под минималната лизингова сума от 150 лева.

Висококачествена сертифицирана, екологична - антимикробна боя, предназначена за интериорни повърхности. Боята е без мирис по време на нанасяне, тъй като не съдържа амоняк или каквито и да е други опасни вещества. Vitex Eco осигурява висока покривност, изключително нисък разход и отлична устойчивост на често миене и на неблагоприятни атмосферни условия. Може да се използва върху подходящо подготвени повърхности от всякакъв материал.

• Екологична
• Хипоалергична – Антимикробна
• Устойчивост на често миене.
• Висока покривност
• Прецизност на разцветките

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТИТЕ

Преди употреба подгответе повърхностите, те трябва да бъдат сухи, гладки, без ронливи материали. За запълване на отвори и шпакловане на пукнатини се използва Акрилен строителен кит. Стари повърхности, покрити с вар или с лепилни бои, се грундират. 
Нови повърхности от мазилки - тухла, гипсокартон и други, а също и шпакловани повърхности също се грундират.

ПОЛАГАНЕ

Преди да започнете продуктът, трябва да се разбърква добре. Нанася се на два слоя с четка, с валяк или с пистолет, като се разрежда до 10% с вода. Продуктът не трябва да се полага при температури по-ниски от 5°С, по-високи от 35°С и/или при относителна влажност по-висока от 80%.

Нанесеният слой е сух при допир до 30-60 минути. Следващ слой се нанася след 3-4 часа. След полагането на боята, съдът се затваря и запечатва добре и се съхранява при температури между 5oC и 35oC за бъдеща употреба. Повърхности боядисани с Vitex Eco могат да се мият с вода, три седмици след боядисването им с използване на мека гъба, а в случай на упорити петна с използване на безцветен миещ препарат. 

SAP EAN 5204410809269
ПРИСПОСОБЛЕНИЯ ЗА ТОНИРАНЕ
Покривност 15-18 М2/L 
Тониране ДА 
Разфасовка в KG
Наименование БАЗА ЗА ТОНИРАНЕ CF BW 980 MЛ. 
Грунд 100% АКРИЛЕН ГРУНД, ПРЕКОЛОР, 
Гаранция 4  yr
Разреждане 8-10% ВОДА 
Инструменти за нанасяне ЧЕТКА 
ВАЛЯК 
ПИСТОЛЕТ 
Марка VITEX ECO 
Произход ГЪРЦИЯ 
Ефект на покритието МАТ 
Цвят БЯЛ 
Време за съхнене 30-60 МИН 
Разфасовка в литри
Предназначение ИНТЕРИОРНА БОЯ 
Няма намерени документи за този продукт
За нас е важно твоето мнение. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.