Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Паравани за баня

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

119.99 лв. 644.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Височина (СМ)

Пазарувай по Дебелина на стъклото (ММ)

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 55 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Какви са предимствата на параваните за баня

Параванът за баня е елегантно решение, което отделя душа лесно и дискретно. Какви обаче са видовете и кой би бил подходящ за твоята баня?

Кога е подходящо да избереш параван за банята

Параваните са с много по-проста структура от тази на душ кабината. Много по-лесни са за монтаж, а и са доста по-евтини. Допълнително тяхно предимство е фактът, че ти сам можеш да определиш разстоянието, на което ще ги монтираш – няма ги ограниченията, които налагат размерите на кабината.

Същевременно параваните за душ са изключително практични. Перфектно отделят душа от останалата част на банята и предпазват от опръскване с вода мивката, шкафчетата, тоалетната и другите елементи, които се намират там. Така се обособяват сухо и мокро помещение. Подходящи са за всяка баня, където душът може да се отдели в собствен кът.

Какви са основните видове

  • Статични фиксирани – само стъкло;
  • С врата, която се отваря настрани (може да се отваря с панти или с пружина);
  • С плъзгащи врати;
  • Тип „хармоника“ – със сгъваеми врати.

От какви материали се произвеждат параваните

Повечето видове паравани, които ще откриеш на пазара, а и най-актуалните в момента, са стъклени. Стъклото е с различна дебелина – от 4 до 8мм. Може да бъде напълно прозрачно или пък матирано, цветно или с принт. Материалът е тестван от производителите и е издръжлив на температурни промени. Гаранцията на предлаганите в Mr.Bricolage модели е 2 години.

Произвеждат се и варианти от ПВЦ.

Как се монтират

Стъкленият параван е съставен от статична и подвижна част. За да се фиксира стъклото, е нужно да се пробият плочките с бормашина и специално свредло за керамика. В образуваните дупки се поставят дюбели, за да се монтират горната и долната релса, в които се закрепва стъклото. Уплътнява се със силикон.

Защо да пазаруваме от Mr. Bricolage

Mr.Bricolage е най-верният съюзник на всеки ремонт. При нас ще откриеш всичко за банята на отлични цени: от мебелите през мазилките и плочките до най-дребните аксесоари.

Пазаруването те улеснява максимално. Дори и никой от нашите физически магазини да не се намира в непосредствена близост до теб, онлайн каталогът ни винаги е на разположение. Можеш да избираш неограничено време, да се възползваш от колкото промоции пожелаеш, да пазаруваш на изплащане и да „откраднеш“ полезни идеи от нашата рубрика със съвети. Поръчката става бързо, а заявените стоки идват директно пред вратата ти.

Мечтаната баня лесно става реалност с едно рамо от Бриколаж!