Количка

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Какви са предимствата на параваните за баня

Параванът за баня е елегантно решение, което отделя душа лесно и дискретно. Какви обаче са видовете и кой би бил подходящ за твоята баня?

Кога е подходящо да избереш параван за банята

Параваните са с много по-проста структура от тази на душ кабината. Много по-лесни са за монтаж, а и са доста по-евтини. Допълнително тяхно предимство е фактът, че ти сам можеш да определиш разстоянието, на което ще ги монтираш - няма ги ограниченията, които налагат размерите на кабината.

Същевременно параваните за душ са изключително практични. Перфектно отделят душа от останалата част на банята и предпазват от опръскване с вода мивката, шкафчетата, тоалетната и другите елементи, които се намират там. Така се обособяват сухо и мокро помещение. Подходящи са за всяка баня, където душът може да се отдели в собствен кът.

Какви са основните видове

  • Статични фиксирани - само стъкло;
  • С врата, която се отваря настрани (може да се отваря с панти или с пружина);
  • С плъзгащи врати;
  • Тип 'хармоника' - със сгъваеми врати.

стъклени паравани за баня

От какви материали се произвеждат параваните

Повечето видове паравани, които ще откриеш на пазара, а и най-актуалните в момента, са стъклени. Стъклото е с различна дебелина - от 4 до 8мм. Може да бъде напълно прозрачно или пък матирано, цветно или с принт. Материалът е тестван от производителите и е издръжлив на температурни промени. Гаранцията на предлаганите в Mr.Bricolage модели е 2 години.

Произвеждат се и варианти от ПВЦ.

Как се монтират

Стъкленият параван е съставен от статична и подвижна част. За да се фиксира стъклото, е нужно да се пробият плочките с бормашина и специално свредло за керамика. В образуваните дупки се поставят дюбели, за да се монтират горната и долната релса, в които се закрепва стъклото. Уплътнява се със силикон.

Защо да пазаруваме от Mr. Bricolage

Mr.Bricolage е най-верният съюзник на всеки ремонт. При нас ще откриеш всичко за банята на отлични цени: от мебелите през мазилките и плочките до най-дребните аксесоари.

Пазаруването те улеснява максимално. Дори и никой от нашите физически магазини да не се намира в непосредствена близост до теб, онлайн каталогът ни винаги е на разположение. Можеш да избираш неограничено време, да се възползваш от колкото промоции пожелаеш, да пазаруваш на изплащане и да 'откраднеш' полезни идеи от нашата рубрика със съвети. Поръчката става бързо, а заявените стоки идват директно пред вратата ти.

Мечтаната баня лесно става реалност с едно рамо от Бриколаж!


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0
Facebook linkYouTube linkLinkedIn link
Service
Услуги
Useful
Помощ
Help
Полезно
MrBricolage
MR.BRICOLAGE
Плати с:
Visa CardMasterCard CardMaestro CardAmerican Express Card
2000-2023 @Mr.Bricolage - България
Карта на сайта Сайт от: Studio X