Количка

АКУМУЛАТОРНА КОЛИЧКА ПРЪСКАЧКА 16Л

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

АКУМУЛАТОРНА КОЛИЧКА ПРЪСКАЧКА 16Л
АКУМУЛАТОРНА КОЛИЧКА ПРЪСКАЧКА 16Л
АКУМУЛАТОРНА КОЛИЧКА ПРЪСКАЧКА 16Л
АКУМУЛАТОРНА КОЛИЧКА ПРЪСКАЧКА 16Л
АКУМУЛАТОРНА КОЛИЧКА ПРЪСКАЧКА 16Л
АКУМУЛАТОРНА КОЛИЧКА ПРЪСКАЧКА 16Л
149
99 лв.
Наличен
undefinedProduct Icon CompareShare
Код: 995359
  • Тип пръскачка: АКУМУЛАТОРНА
  • Вместимост: 16 l
  • Налягане: 4.5 bar
  • Дължина на маркуча: 1.5 m
  • Допълнително описание: LI-ION БАТЕРИЯ

Основно описание

Акумулаторната пръскачка Raider RD-BKMD04 е идеалният партньор за вашите градинарски нужди. Изработена от висококачествен полиетилен, тази пръскачка се отличава с издръжливост и функционалност, която ще ви осигури удобство и ефективност при всяка употреба.

Материал: Изработена от висококачествен полиетилен, тази пръскачка е изключително издръжлива и устойчива на външни влияния, което я прави идеална за дългосрочна употреба.
Удобство при работа: Широките и меки подплънки осигуряват комфорт дори при продължителна употреба, като намаляват натоварването върху потребителя.
Филтър за прецеждане: Пръскачката разполага с филтър за прецеждане на разтвора с фина мрежа и сменяем вътрешен филтър преди помпата, което осигурява чист и качествен разпръскване на течността.
Лесно маневриране: С маневрената количка пренасянето на пръскачката става лесно и без усилие, като ви осигурява гъвкавост и удобство при работа.
Удобно зареждане: Вграденото USB зарядно позволява зареждане на смартфони директно от пръскачката, което е идеално за дълги работни сесии на открито.
Осигурена безопасност: Презраменият колан с широки меки подплънки и здрави метални карабинери гарантират стабилност и безопасност при работа с пръскачката.
Контрол на налягането: Висококачествената защита за контрол на налягането предпазва от внезапни прекъсвания и осигурява стабилно разпръскване на течността.
Минимални вибрации: Четирите антивибрационни тампони намаляват вибрациите, като осигуряват по-голямо удобство и стабилност по време на работа.
Технически спецификации:
Напрежение: 12 V
Капацитет на батерията: 10 Ah
Вид на батерията: Li-Ion
Максимално налягане: 2.0 - 4.5 bar
Максимален дебит: 240 l/h
Обем на резервоара за разтвор: 16 l

С Raider RD-BKMD04 акумулаторната пръскачка ще постигнете перфектни резултати във вашата градина. Издръжлива, удобна и с високи технически показатели, тя е неизменен помощник във всяко ваше градинарско приключение.

Технически характеристики

Тип пръскачка

АКУМУЛАТОРНА

Вместимост

16 l

Налягане

4.5 bar

Дължина на маркуча

1.5 m

Допълнително описание

LI-ION БАТЕРИЯ

Произход

КИТАЙ

Марка

RAIDER

Гаранция

2 yr

Наименование

ПРЪСКАЧКА

0