Количка

АКУМУЛАТОР 74AH 680 A BOSCH POWER

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

АКУМУЛАТОР 74AH 680 A BOSCH POWER
АКУМУЛАТОР 74AH 680 A BOSCH POWER
269
99 лв.
Наличен
undefinedProduct Icon CompareShare
Код: 1028567
  • Капацитет на батерията: 74 Ah
  • Напрежение: 12 V
  • Ампераж: 680 A
  • Сезонност: ВСЕСЕЗОННИ

Основно описание

Надеждният стартерен акумулатор със SLI технология на Бош гарантира безопасно стартиране на широка гама от автомобили без старт/стоп системи, както и за по-стари превозни средства и малки автомобили.

• Много добра стартова мощност и дълъг срок на експлоатация: благодарение на специалния дизайн и модерната сплав на решетката за намалена корозия
• Абсолютно необслужваем: благодарение на много ниската консумация на вода като резултат от модерната сплав на решетката, както и на двойния капак с лабиринтна конструкция, който връща кондензиралите изпарения в акумулатора
• Висока степен на сигурност: чрез двойна защита срещу обратно запалване и интегрирано централно обезгазяване (взависимост от типа)

Добро зареждане дори и на къси разстояния

Батериите от серията Power на Bosch са много подходящи за изискванията на променящите се тенденции в мобилноста. Благодарение на доброто зареждане и увеличения си капацитет, те осигуряват надеждно стартиране на двигателя дори след по-дълги периоди на престой или ако автомобилът се използва предимно за кратки пътувания.

Изисквания към акумулаторите Bosch

Като експерт в акумулаторите Bosch провежда строги тестове за качество ипроизводителност на всички батерии от програмата си, за да гарантира постоянно високо качество. В крайна сметка не може да има компромиси, когато става въпрос за безопасността и надеждността на акумулаторите от Бош.

Тестове за безопасност

Тест за задържане на електролита. При конвенционалните батерии течността в акумулатора се движи, докато автомобилът е на пътя – например, при спиране или ускорение. От съображения за безопасност акумулаторът трябва да бъде уплътнен така, че киселината да не може да изтече. Тестът за задържане на електролита проверява херметичността на акумулаторите.

Тестове за срока на експлоатация

Тест за устойчивост на дълбоки цикли. Акумулаторът, устойчив на дълбоки разрядни цикли, има огромно значение за градския трафик с многобройни тръгвания и спирания, както и за автомобили с многобройни електроконсуматори и за използваните най-вече за кратки пътувания. Високата устойчивост на дълбоки цикли е предпоставка за дълъг живот на акумулатора.

Технически характеристики

Капацитет на батерията

74 Ah

Напрежение

12 V

Ампераж

680 A

Гаранция

2 yr

Марка

BOSCH

Произход

ЕС

Модел

POWER

Наименование

АКУМУЛАТОР

Сезонност

ВСЕСЕЗОННИ

0