Количка

Освежи спалнята

Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая.

Спалнята е твоето лично убежище и трябва да бъде място, където прекарваш времето си с удоволствие. Тя е най-важното кътче за отдих у дома. Това е стаята, в която спим и се зареждаме за следващия ден. За да се насладиш максимално на почивката си, превърни твоята спалня в свой личен оазис, в който постигаш максимален комфорт и спокойствие.

Започни от:

Освежи спалнята с Mr.Bricolage

Спалното бельо

Създай си кътче за отдих, в което наистина нямаш търпение да се потопиш. Замени старите завивки с нови и се възползвай от разнообразието ни от модели спално бельо. Чувството да си легнеш в чисто нови чаршафи е несравнимо приятно усещане.

Също така, дори един на пръв поглед прост детайл от декора на спалнята, а именно добре подбраното спално бельо, има силата да премени визията на стаята изцяло, особено щом е добре съчетано с останалите елементи от интеиора. Дюсовите цветове са подходящи за всеки и се комбинират лесно с други нюанси. Пъстрите нюанси и шарени завивки пък могат само за миг за повдигнат настроението ти. Разгледай нашите предложения, за да разбереш кой стил ти пасва най-много.

Ароматни свещи

 

Допълни своя домашен оазис с ароматни свещи, които освен с лекия си и приятен аромат, ще допринесат и като стилен аксесоар, поставени на нощното шкафче или рафт. Можеш да ги местиш и аранжираш по свой вкус, така че да оформиш красиви аранжировки.

Ако спалнята ти е обзаведена в етно или бохо стил, тогава свещите с тропически аромат са най-подходящите за допълване на атмосферата. Комбинирането на вида интериор с аромата на свещите ще подсили твоето усещане за релакс.

Ваза с цветя или саксийно растение

 

Добави красив букет от лалета или други сезонни цветя или постави стайно растение на пода. Присъствието на растения в стаята действа ободряващо и може да внесе живот в стаята. Декорирането с растения е сред най-лесните и ефикасни начини да обновиш интериора с минимални усилия. Растенията са не само красив декор, но и здравословно допълнение към дома.

 

Помисли и за други творчески идеи как да украсиш спалнята си с растения или се вдъхнови, като разгледаш огромната ни селекция от вътрешна растителност.

Нов килим

 

Ако си избрал едноцветни чаршафи и спално бельо, купи си шарен килим, който да послужи като нов акцент в спалнята. Избери голям размер, който да поставиш в долната част на леглото или по-малък, а може дори два, които да застанат от двете страни на леглото. Освен че ще внесат допълнителен уют в стаята, килимите ще предпазят краката ти от студения под.

Направи голямо почистване

Не подценявай чистотата и усещането за свежест, което тя носи в пространството. Избърши натрупания зимен прах – под леглото, зад шкафовете, почисти прозорците, изтръскай килимите, смени изгорелите крушки. Изчисти дори малките кътчета и пролуки. Ще се почувстваш много добре.

Постави ламперия или меки панели зад леглото

Ако си в настроение за малко по-сериозна промяна, защо не поставиш ламперия, или още по-лесно – меки панели зад леглото? Така ще промениш цялата стена и ще създадеш усещане за напълно нова стая. Ламперията е широко използвано и ефикасно дизайнерско решение, което може да оформи идеално сцената на твоя любим кът за отдих – леглото. Монтажът е лесен и с правилна подготовка, няма да отнеме много време. Това е чудесен начин да придадеш характер на спалнята си.

0