Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

Декориране на хола у дома

Всекидневната е място за събиране с приятели, място за почивка и отдих, кътче за провеждане на разточителни разговори, играене на игри и гледане на филми у дома. Това е общо пространство, което служи за различни цели, в зависимост от начина на живот и динамиката на твоето ежедневие.

Независимо дали поставяш довършителните елементи в своя нов дом или просто искаш да освежиш интериора във всекидневната, най-вероятно търсиш бързи, стилни и бюджетни решения, които с лекота да ти помогнат да оформиш пространството по изискан и модерен начин. Предлагаме ти няколко решения на освежаване на хола, които да ти помогнат да се справиш лесно с тази задача.

Grohe

Grohe

Grohe

Избери нови тапети

Тапетите са чудесно решение за освежаване на домашния интериор. Те могат лесно да променят обстановката в твоето жилище, като запазят акцента върху мебелите и дори го подчертаят. Могат и да послужат като акцент сами по себе си, благодарение на многобройните дизайни, в които се предлагат. Ако в декора на апартамента ти вече участват твърде много цветове, избери по-семпли тонове,. Ако обаче искаш да експериментираш или да вдъхнеш живот в домашната обстановка, те съветваме да избереш по-цветен дизайн:

Монтирай огледало

 

Постави красиво огледало над камината или до нея – може да го монтираш и окачиш на стената или просто да го подпреш на нея, за да постигнеш небрежна и бохемска визия. Избери рамка в класически или модерен стил, за да подчертаеш интериора в твоя дом. Огледалата са чудесен декоративен елемент, тъй като допринасят за визуалното разширяване на пространството. В случай, че не разполагаш с камина у дома, постави огледалото там, където мястото позволява. Разгледай многото ни предложения за декоративни огледала тук.

Абстрактни картини и елегантни рамки

Картините и рамките за снимки придават характер на интериора. Голямите творби имат и някои други предимства, освен че са естетически приятни за окото. По-големите картини могат да подчертаят малките жилищни пространства. Ако живееш в малък апартамент или просто всекидневната ти не е достатъчно просторна, инвестицията в огромни картини е отличен начин да подобриш външния вид на едно скромно жилище.

Може би искаш да декорираш дома си с по-минималистичен подход? Големите картини са идеалния помощник. Големите произведения на изкуството спадат към категорията на модерния стил по отношение на домашния декор и затова вършат толкова ефикасна работа като част от декора.

Декоративни одеяла и възглавнички

Празният диван или фотьойл предоставят идеална възможност да проявиш своето творчество, като избереш декоративни възглавници и одеяла, в цветове близки до този на тапицерията на мебелите или контрастиращи с нея. Те могат да подчертаят уютната обстановка и да засилят усещането за комфорт. Независимо дали се спреш на монохромен дизайн или предпочетеш да комбинираш няколко стила, важно е декорът да отразява твоя личен вкус и енергия. Избери си подходящи възглавнички и одеяла тук:

Постави цветя у дома

Цветята винаги са подходящо решение за освежаване на интериора у дома. В зависимост от разположението на твоето жилище, както и динамиката на ежедневието ти, избери такива стайни растения, каквито ще можеш да отглеждаш. Има такива, които са по-капризни, както и такива, които са по-лесни за поддръжка. Няколко кактуса около прозорците могат да добавят необходимата доза уют в твоя дом, а една нолина или драцена да послужат като перфектен жив аксесоар в хола.