Работно време: понеделник  – събота от 8 до 21 ч, неделя от 9 до 20 ч. Плевен и Пловдив-2 от 8 до 20 ч., неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 9.30 до 22.00 ч.  Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.  Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.

Как да изберете най-подходящата водоструйка

 

Водоструйката е идеалният уред за премахване на замърсявания по велосипеди, градински мебели, тераси или фасади. Ето как да изберете най-подходящият за вашите нужди модел.

 

Честота на употреба

·         Рядка употреба и текуща поддръжка – за миене на велосипеди, градински мебели, автомобили.

·         Честа употреба и основно почистване на тераси и алеи.

·         Интензивна употреба и премахване на упорити замърсявания по фасади, стени, покриви.

 

Налягане и дебит

·         Мерната единица за измерване на налягането е бар. Това налягане действа като сила, която отстранява замърсяванията. Колкото по-високо е налягането, толкова по-лесно е миенето с водоструйката.

·         Дебитът се измерва в литри / час. Той определя ефективността и бързината на почистване. Колкото по-висок е дебитът, толкова по-силен е ефектът на налягането.

 

Помпа и маркуч  

Помпа

Тя може да бъде изработена от пластмаса или метал. Металните помпи са много по-устойчиви на окисляване и на действието на почистващите препарати. Ако използвате водоструйката често и интензивно, изберете модел с метална помпа.

Маркуч

Дължината на маркуча определя радиуса на действие на водоструйката.

 

Знаете ли, че:

Благодарение на водоструйките, които консумират само 400 л/ч, можете да реализирате до 75% икономия на вода в сравнение с обикновен градински маркуч, който консумира до 3500 л/ч.