Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

Трапезария


Как да обзаведеш трапезарията

Трапезарията е едно от най-често посещаваните помещения у дома, затова е важно тя да е обзаведена с мебели, които да отговарят на изискванията ти за дизайн, удобство и функционалност.
Събери любимите хора около трапезна маса Ексел. Тя има стабилна конструкция и масивен плот със зоаблени ъгли. Масата за хранене е оборудвана с плавен механизъм за лесно разтягане, което осигурява още повече пространство за  твоите гости.
Чудесно решение за твоята трапезария е комбинацията от маса Ексел и трапезни столове Симпъл. Дизайнът на стола е изчистен- металната конструкция осигурява здравина и стабилност, а текстилната дамаска удобството, което търсиш. Столът се предлага в различни цветове, които лесно могат да се съчетават помежду си.  

Декорирай помещението с подходящ интериорен текстил. Не забравяй, че за уюта в трапезарията важен е и килимът. Със сигурност ще намериш най-подходящия за твоя дом модел сред широката ни гама от килими в различни стилове, текстури и шарки. 

За стените заложи на леки цветове в топла гама. Предлагаме ти богата селекция от тапети и бои.
Каним те да разгледаш и разнообразието ни от настолни лампи, които да поставиш върху новия си шкаф. Така ще придадеш характер на интериора и ако помещението ти се стори прекалено семпло, едно по-екстравагантно осветление лесно ще промени това.

Трапезария от Мосю Бриколаж