Количка

Екзотика от изток

Съхрани усещането за лято през цялата година с предложението ни за домашен декор – Екзотика от изток. Популярната тенденция и тропическата атмосфера от джунглата се пренасят в твоя дом, като идеалната възможност за освежаване на интериора и запазване на топлината и ваканционното усещане на лятото!

Започни с въвеждането на мотив, който ефектно отразява типа атмосфера и визия, които искаш да постигнеш. Елегантните стени, с шарки на ботанически или листа от джунглата, са невероятно актуални и са чудесен начин да добавиш живот и жизненост към пространството. Шарките с наситено зелено се комбинират особено добре с месингови и медни тонове, така че имай това предвид, когато избираш осветителни тела и други елементи, част от твоя нов интериор.

Включи диви, тропически принтове в меките си мебели и декоративни аксесоари. Завесите с мотиви от джунглата биха били идеално допълнение към иначе неутрална стая, прибавяйки само капка от тропическата тенденция за тези, които предпочитат да запазят обстановката семпла и не са готови за по-сериозна промяна.

Интериорни решения в Mr.Bricolage
0