Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

Употреба на изкоренител Fiscars

Плевелите са напаст, която се завъжда в градината, между насята култура. Те изсмукват полезните вещества, с които се хранят засятите растения. Растат и се размножават бързо, без да ги сеем, устойчиви са на всякакви условия и трудно се унищожават. Ако им посегнем с препарати може да навредим на околните насаждения. Най-добрият начин да се борим с този проблем е механично, без химикали.

Употребата на изкоренител Fiskars е оптимално решение за справяне с тревисти паразитни растения.

Какво представлява уредът

Той е не само удобен за работа, като спестява навеждане и копаене, но елегантната му визия го прави и приятен за употреба. Тежи 950g, което го прави лек, а челюстите му са изработени от неръждаема стомана. Ергономичната му дръжка допринася за по-добър захват. Тя се регулира, което позволява този инструмент да се използва от всеки градинар или член на семейството.

За какво се използва

Този уред помага в изкореняването на най - масовия вид паразитни растения – тревисти, например:

• глухарчета
• троскот
• див овес

Премахва ги от корена и Ви помага да ги изхвърлите или отделите по забавен, лесен начин.

Как се работи с него

Сред многото предимства на този уред за плевене е лесната му употреба с допълнителна сила на издърпване. Изкоренителят има лостова система, телескопичен вал, като използва самата земна повърхност за опора. Така Вие изкоренявате вредителите с минимални усилия. Само с едно движение челюстите проникват дълбоко в почвата и захващат плевелите от корена от няколко страни. По този начин изкоренявате паразитите от основи. Уредът включва система за екстракция, която му позволява да освободи и изхвърли плевела самостоятелно, веднага след изкореняването.