(28)

Резервни стъкла за полилеи и пендели

30
Релевантност

Идеи и съвети

Лалето е бижу, открояващо се с яркия си цвят и позната форма, напомняща началото на пролетта. Щом земята започне да се пробужда от зимен сън, с очакване наблюдаваме как тези синьо-зелени листа започват да се подават да повърхността...
Кухните Винтидж се отличават с практичен и естетически издържан дизайн, съчетаващ в себе си вечно актуалния ретро стил, който носи необходимата доза вълшебство и романтика в забързаното съвременно ежедневие...
Създай съвършен кът за четене в дома си. Можеш да го разположиш и в по-скромно пространство, тъй като композицията му изисква сравнително малко място и по-интимна обстановка. Не е необходимо да изграждаш допълнителни вътрешни стени или да се ангажираш със сериозна ремонтна дейност...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Защо са ти нужни резервни стъкла за полилеите и пенделите

Сигурни сме, че никой не би искал да му се наложи да си взима резервни стъкла за полилеите или пенделите вкъщи или в офиса. Когато правим такава голяма покупка, свързана с осветителните тела в дома ни или в даден вид помещение, не бихме искали те да се повредят и да трябва да сменяме крушки, стъкла, вериги за окачване и т.н.

Въпреки това е важно да си подготвен, ако стане нещо непланирано и нанесеш неволна повреда върху полилея, лампата, плафона, пендела или аплиците. Хубаво е да имаш под ръка резервни части, така че да реагираш на момента и да поправиш щетите. Никой не би искал да посреща гости на официална вечеря и те да се фокусират върху счупената или пукната част на осветителното тяло.

Освен от естетическа гледна точка, смяната на повредените части с резервни е препоръчителна, защото може да бъде опасно да държиш старата.

Представи си, че едно от стъклата на твоя любим полилей се е пукнало, защото си го ударил с нещо неволно. Ако не го смениш веднага с резервата, която имаш, рискуваш то да падне в неподходящ момент, да се пръсне на парченца и да удари/пореже някое от децата ти или дори теб самия.

Безопасността винаги трябва да е на първо място и затова е добре да имаш някое друго резервно стъкло или друга част в килера, която да използваш при нужда.

Какви резервни стъкла предлагаме в Бриколаж

Нашият онлайн магазин ти предлага страхотни варианти на прилични цени, с които няма да се тревожиш, ако нещо непланирано се случи с някое от осветителните тела вкъщи. По този начин винаги ще бъдеш спокоен и всички лампи ще имат завършен вид, без да загрозяват интериора ти. Нашите предложения за резервни стъкла са евтини и едновременно с това - стилни и красиви.

Нека Ви представим какво ще откриете в раздела:

• конусовидни шапки (абажури);

• матови модели;

• в различни размери;

• кремави дизайни;

• бели дизайни;

• жълти/ кафяви;

• детайлни;

• ненатрапчиви;

• с различни форми;

• на вълни;

• други.

Всички артикули, които ще намерите в раздела са с гаранция.

Защо да изберете нашия онлайн магазин

Бриколаж е на българския пазар от двехилядната година.

Към днешна дата разполагаме с единадесет търговски обекта на територията на страната (в София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Плевен).

Освен във физическите ни магазини, ние предлагаме асортимента си и онлайн, като доставяме бързо и лесно в цяла България.

Изберете нас, защото знаем как да Ви предложим качествено обслужване и уникални стоки за дома и градината.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0